ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 3-2011 >Απεργιακός αναβρασμός στην Υγεία /

Απεργιακός αναβρασμός στην Υγεία



Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα οι νοσοκομειακοί γιατροί ενώ τη 48ωρη απεργία που άρχισαν χθες συνεχίζουν οι γιατροί του ΙΚΑ. Παράλληλα απέχουν από τα καθήκοντά τους τα μέλη των Ιατρικών Συλλόγων Αθήνας και Πειραιά ενώ τη σκυτάλη παίρνουν αύριο οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία.

Με βασικά αιτήματα να μη γίνουν περικοπές και συγχωνεύσεις, να διασφαλιστούν αξιοπρεπείς αποδοχές για όλους τους εργαζόμενους και δωρεάν δημόσια περίθαλψη, οι νοσοκομειακοί γιατροί απεργούν σήμερα προγραμματίζοντας στις 12:30 συλλαλητήριο στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή.

Αύριο απεργούν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία στη Περιφέρεια ενώ οι συνάδελφοί τους στην Αθήνα και τον Πειραιά θα κάνουν πεντάωρη στάση εργασίας από τις 10.00 έως τις 15.00, ζητώντας διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ, προσλήψεις προσωπικού, νέο ενιαίο μισθολόγιο με ουσιαστικές αυξήσεις μισθών και ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά.

Στις 11 αύριο διοργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας.ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/146575/apergiakos-anavrasmos-stin-ugeia-/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |