ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 3-2011 >Οι Τούρκοι λένε ότι θα αγοράσουν τα υποβρύχια 214,ακριβότερα από την Ελλάδα! /

Οι Τούρκοι λένε ότι θα αγοράσουν τα υποβρύχια 214,ακριβότερα από την Ελλάδα!



Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ ,έχει "στοιχειώσει" τους Γερμανούς και οι "μίζες" για τις οποίες κατηγορούνται ότι έδωσαν θα τους κυνηγάνε σ΄ όλες τις αγορές από δω και πέρα.

Ήδη στη Τουρκία η οποία έχει παραγγείλει έξι υποβρύχια 214,ίδια δηλαδή με τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ, έχει αρχίσει να γίνεται μεγάλη συζήτηση για το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί με τη γερμανική εταιρεία Thyssen και HDW. Το πιο ωραίο; Οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι η χώρα τους θα αγοράσει τα υποβρύχια ακριβότερα από την Ελλάδα! Θυμάστε βέβαια ότι το ακριβώς αντίθετο υποστηρίζαμε εμείς εδώ στην Αθήνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ZAMAN το κόστος για κάθε τουρκικό υποβρύχιο έχει προϋπολογιστεί στα 375.000.000 ευρώ ενώ της Ελλάδας ,ήταν 250.000.000. Μάλλον κάνουν κάποιο λάθος ,γιατί τα δικά μας τα υποβρύχια τα πληρώσαμε κοντά στα 400.000.000 ευρώ.

Λένε όμως κάποιοι ειδικοί ότι αν υπολογιστούν ,πληθωρισμός,επιτόκια αλλά και η διαμόρφωση των τουρκικών υποβρυχίων,τότε το κόστος για το καθένα μπορεί και να ξεπεράσει τα 600.000.000 ευρώ!

Και σ΄ όλα αυτά προσθέτουν και τις κατηγορίες για δωροδοκίες των Γερμανών σε Αργεντινή,Πορτογαλία,Κολομβία και Ελλάδα!ΠΗΓΗ: onalert.gr Link:[http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=4503]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |