ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 3-2011 >Συμμετοχή του ΔΙΕΚ στο Fashion Week /

Συμμετοχή του ΔΙΕΚ στο Fashion Week



ΜΑΓΝΗΣΙΑ >
Συμμετοχή του ΔΙΕΚ στο Fashion Week

Γράφει: magnesianews.gr
29/03/2011, 19:15



Το Τμήμα Ενδυματολογίας του ΙΕΚ Δήμου Βόλου καλείται για δεύτερη φορά, - από τη διοργάνωση “ fashion week Athens” να συμμετάσχει στην Ελληνική Εβδομάδα μόδας, με παρουσίαση δημιουργιών σπουδαστών και αποφοίτων!


Το αφιέρωμα στην « Ελληνική Εκπαίδευση Μόδας» και τους νέους Σχεδιαστές ( Νext Generation), δίνει την ευκαιρία – σύμφωνα με τους διοργανωτές – σε νέους να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε μια επίδειξη μόδας, με επαγγελματικούς όρους και συνθήκες! Δίνει επίσης τη δυνατότητα, σε συμμετέχοντες και κοινό, να προσεγγίσουν τις τάσεις τις Μόδας, μέσα από τη ματιά διαφορετικών «σχολών»!


Τον προηγούμενο Οκτώβριο, το Δημοτικό ΙΕΚ συγκέντρωσε τα πιο ευμενή σχόλια από τους διοργανωτές και κάποιοι συμμετέχοντες είχαν προτάσεις για συνεργασία! Αυτή τη φορά, για ένα λόγο παραπάνω επικρατεί ενθουσιασμός και ιδιαίτερη εμψύχωση και ο λόγος αυτός είναι ο « διαγωνισμός μόδας για νέους Σχεδιαστές», που διοργανώνεται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ένδυσης « ΙΑF».

Ήδη έχουν σταλεί σχέδια σπουδαστών στην Αθήνα και η τελική αξιολόγηση θα γίνει, αφού η επιτροπή δει και τα κοστούμια πάνω στην πασαρέλα!!


Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, «Θα ήταν μεγάλη χαρά και για τους Βολιώτες που ενδιαφέρονται, να παρευρίσκονται στο «Γκάζι», την επόμενη Κυριακή 3 Απριλίου στις 3 μ.μ. , για να «δείξουμε» και να «αναδείξουμε» το εκπαιδευτικό έργο που συντελείται στο ΔΙΕΚ και κατ’ επέκταση στο Δήμο μας!»


Αποστολή με Email Εκτύπωση RSS Μέγεθος γραμμάτων Μοιραστείτε το Πηγη: magnesianews.gr Link:[http://www.magnesianews.gr/News/Magnesia/?EntityID=17a4917f-04a0-42a6-b11b-c05e08c511f0]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |