ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 3-2011 >Ενεχυροδανειστήριο μετακομίζει στο Βόλο! /

Ενεχυροδανειστήριο μετακομίζει στο Βόλο!



Νέα εταιρία η οποία διαφημίζει ότι μπορεί να βγάλει από τη δεινή οικονομική θέση όσους έχουν «στεγνώσει» από μετρητά έρχεται στο Βόλο! Τα ενεχυροδανειστήρια βρίσκονται στο φόρτε της λειτουργίας τους και εξαπλώνουν τη δραστηριότητά τους στην περιφέρεια. Το μεγάλο ενδιαφέρον για ενεχυρίαση φέρνει τώρα στο Βόλο συνεργάτες από εταιρία που εδρεύει στην οδό Ερμού της Αθήνας.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βάσω Σαμακοβλή
Η άφιξη διαφημίζεται με τον συνήθη -και με αποτελέσματα τελικά- τρόπο: διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων, στους δρόμους, κάτω από τις πόρτες κατοικιών, πάνω σε σταθμευμένα οχήματα. Το κέντρο της πόλης πλημμύρισε για δεύτερη φορά μέσα στις τελευταίες εβδομάδες από έντυπα, τα οποία γνωστοποιούν σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι μπορεί να πουλήσει, να ανταλλάξει, να λάβει δάνειο με ενέχυρο. Η εταιρία δέχεται τα πάντα. Από χρυσό και έργα τέχνης, μέχρι ακίνητα και αυτοκίνητα. Και υπόσχεται τις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Στην προκειμένη περίπτωση η εταιρία που αισθάνεται την αγωνία όσων έχουν «στριμωχτεί» από τη μεγάλη οικονομική κρίση και έχουν ανάγκη από ρευστό, έρχεται στο Βόλο για να ρίξει μετρητό στην αγορά, το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.
Τα φυλλάδια, που κατά χιλιάδες έχουν φτάσει στις περισσότερες γειτονιές του Βόλου, ενημερώνουν: «Αγοράζουμε χρυσαφικά, κοσμήματα, ρολόγια. Στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Πώληση και ανταλλαγή. Δάνειο με ενέχυρο χρυσαφικά, ρολόγια, ακίνητα, αυτοκίνητα, μηχανές, είδη τέχνης. Θα είμαστε στο Βόλο Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 25, 26 και 27 Μαρτίου 2011».
Στο ίδιο έντυπο αναγράφονται σταθερά τηλέφωνα της εταιρίας στην Αθήνα, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, το ένα μάλιστα για «έκτακτη ανάγκη».
Ενημερώνουν δε ότι μπορούν να γλυτώσουν και ακίνητο από πλειστηριασμό, παρέχοντας δωρεάν νομικές συμβουλές.
Ο «Τ» επικοινώνησε, καλώντας στον αριθμό του κινητού τηλεφώνου για έκτακτη ανάγκη…
- «Καλησπέρα, από το Βόλο τηλεφωνώ. Πληροφορήθηκα από διαφημιστικά φυλλάδια ότι πρόκειται να έρθετε στην πόλη μας για διάφορες αγορές και ενεχυρίαση.»
- «Ναι, θα είμαστε εκεί από την Παρασκευή».
- «Σε ποιο χώρο μπορώ να σας συναντήσω; Δεν αναφέρεται στο φυλλάδιο…»
- «Στην οδό Ιάσονος 104 με Γκλαβάνη. Είναι ένας οίκος μόδας με τον οποίο έχουμε συνεργασία και μας παραχωρεί το χώρο».
- «Εσείς έχετε εταιρία στην Αθήνα
- «Ναι, εταιρία που ασχολείται με αυτά τα πράγματα. Δύο καταστήματα στην Ερμού».
- «Δηλαδή; Ποια πράγματα;»
- «Ενεχυροδανειστήριο;»
- «Και γιατί έρχεστε στο Βόλο; Έχετε επισκεφθεί και άλλες πόλεις;»
- «Όχι, είναι η πρώτη φορά. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από την περιφέρεια και σκεφτήκαμε να διευκολύνουμε τον κόσμο».
- «Πώς σας αναζήτησαν από την περιφέρεια στην Αθήνα
- «Έχουμε βάλει μικρές αγγελίες σε πολλές εφημερίδες και δεχόμαστε πλήθος τηλεφωνημάτων»
- «Εγώ σας τηλεφώνησα γιατί διαθέτω ένα αυτοκίνητο και χρειάζομαι μετρητά…»
- «Για ενέχυρο μιλάτε… Θα τηλεφωνήσετε το πρωί της Παρασκευής για να σας κλείσουμε ραντεβού».
- «Α, χρειάζεται ραντεβού πριν έρθω δηλαδή…»
- «Ναι, σας είπα, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και οι συνεργάτες μου πρόκειται να δεχθούν πολύ κόσμο το τριήμερο στο Βόλο»…
Από τον τόνο της φωνής του ο συνομιλητής μας έδειξε να δυσφόρησε στις πολλές ερωτήσεις. Για άλλες λεπτομέρειες μάς παρέπεμψε στους συνεργάτες του από το πρωί της Παρασκευής. ΠΗΓΗ:taxydromos.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |