ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 3-2011 >Γουρούνι και σκύλος… φρέναραν πτήσεις στη Μυτιλήνη! /

Γουρούνι και σκύλος… φρέναραν πτήσεις στη Μυτιλήνη!



Από τη μια, πρόκειται για ένα αστείο περιστατικό. Από την άλλη, οι «βόλτες» ενός… γουρουνιού και ενός σκύλου μέσα στον διάδρομο προσγείωσης (!) του αεροδρομίου της Μυτιλήνης, θα μπορούσαν να γίνουν αιτία σοβαρού ατυχήματος αν δεν είχαν εντοπιστεί εγκαίρως!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν τα δύο ζώα ξέφυγαν από γειτονικό αγρόκτημα και άρχισαν να τρέχουν ανεξέλεγκτα στον διάδρομο επί δυο ολόκληρες ώρες! Στο διάστημα αυτό, μια πτήση της Aegean από την Θεσσαλονίκη υποχρεώθηκε να κάνει βόλτες πάνω από το αεροδρόμιο επί 10΄ λεπτά και μια πτήση της «Ολυμπιακής» προς την Αθήνα καθυστέρησε να αναχωρήσει!

Τρία αυτοκίνητα ασφαλείας της ΥΠΑ άρχισαν να κυνηγούν τα δυο ζώα, αλλά αυτά έτρεχαν σαν… τρελά χωρίς να μπορούν να τα ακινητοποιήσουν! Τελικά, τα κατάφεραν όταν τα περικύκλωσαν και το τρομαγμένο γουρούνι έχασε τον προσανατολισμό του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στις ρόδες του ενός αυτοκινήτου. Έτσι, έπεσε στο έδαφος ελαφρά τραυματισμένο και ο σκύλος έμεινε στο πλευρό του, ως πιστός σύντροφος! Μόνο τότε οι άνθρωποι της ΥΠΑ κατάφεραν να τα μεταφέρουν έξω από το διάδρομο, όπου τα παρέλαβε ο ιδιοκτήτης τους που είχε
ειδοποιηθεί στο μεταξύ. ΠΗΓΗ: protothema.gr Link:[http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=113100]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |