ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 3-2011 >Θα καταλάβουν τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών /

Θα καταλάβουν τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών



Συμβολική κατάληψη στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών προγραμματίζουν για σήμερα οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, προσφέροντας στους πολίτες δωρεάν πρόσβαση στις υπηρεσίες των νοσοκομείων.

Οι εργαζόμενοι στα δημόσια Νοσοκομεία ζητούν διατήρηση του δημοσίου χαρακτήρα του ΕΣΥ, προσλήψεις προσωπικού, νέο ενιαίο μισθολόγιο με ουσιαστικές αυξήσεις μισθών και ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.

Με απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), στις 31 Μαρτίου προγραμματίζεται 24ωρη απεργία στα Νοσοκομεία της Περιφέρειας και 5ωρη στάση εργασίας στα Νοσοκομεία Αθήνας-Πειραιά, από τις 10 το πρωί. Την ίδια μέρα θα γίνει πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας.

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν όμως και οι γιατροί του ΕΣΥ. Η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) κήρυξε 24ωρη απεργία για την Τετάρτη 30 Μαρτίου.ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/143441/tha-katalavoun-ta-tmimata-epeigodon-peristatikon-/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |