ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 3-2011 >Κερδίστε 30 εισιτήρια για την παράσταση Forever Tango /

Κερδίστε 30 εισιτήρια για την παράσταση Forever Tango



Η μακροβιότερη παραγωγή τάνγκο στην ιστορία του Broadway που κατέκτησε ολόκληρο τον κόσμο βρίσκεται τώρα και στην Αθήνα! Το newsbeast.gr έχει εξασφαλίσει για εσάς 15 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε από κοντά την σπουδαία δημιουργία του πολυβραβευμένου χορογράφου-σκηνοθέτη Luis Bravo που αποθεώθηκε παγκοσμίως από κοινό και κριτικούς.

Για να λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό αρκεί να κάνετε share στο facebook τη συγκεκριμένη σελίδα, (απαραίτητη προϋπόθεση, από το κουμπί που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία στα αριστερά) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν κάνει like στη σελίδα του newsbeast.gr στο facebook (http://www.facebook.com/newsbeast.gr).

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.






Το Dirty Dancing της Αργεντινής…
«Τάνγκο είναι το συναίσθημα που σε κατακλύζει όταν το χορεύεις... Μία ιστορία που λες σε 3 λεπτά… Είναι πάθος. Μελαγχολία. Ένταση. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από χορός. Το τάνγκο είναι μουσική, δράμα, κουλτούρα. Είναι τρόπος ζωής». - Luis Bravo

To Forever Tango, έκανε πρεμιέρα το 1990 στο San Diego και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο Theatre On the Square του San Fransisco, όπου σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία για 92 συνεχόμενες εβδομάδες!!! Ο θρίαμβος συνεχίστηκε στο Spoleto Arts Festival της Ιταλίας, αλλά και σε Λονδίνο, Σικάγο, Σαν Ντιέγκο, Λος Άντζελες, Τορόντο, Μόντρεαλ, Βοστόνη και Φιλαδέλφεια με το κοινό και τους κριτικούς να παραληρούν από ενθουσιασμό. Το χορευτικό αυτό υπερθέαμα που αποθεώθηκε παγκοσμίως, κατέληξε τελικά στο Walter Kerr Theatre του Broadway στις 16 Ιουνίου του 1997. Ήταν τόσος πολύς ο κόσμος που κατέκλυζε το θέατρο καθημερινά, που τελικά στις 15 Απριλίου του 1998 το Forever Tango μεταφέρθηκε στο μεγαλύτερο Marquis Theatre του Broadway και η παράσταση πήρε παράταση επ’ αόριστο. Μέχρι και σήμερα, το Forever Tango αποτελεί τη μακροβιότερη παραγωγή τάνγκο στην ιστορία του Broadway.

Ημερομηνία και ώρα έναρξης παράστασης: Πέμπτη 31 Μαρτίου, 21:00μ.μ.ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/contests/arthro/141211/kerdiste-30-eisitiria-gia-tin-parastasi-forever-tango/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |