ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 3-2011 >Συνεχίζονται τα προβλήματα λόγω χιονιά /

Συνεχίζονται τα προβλήματα λόγω χιονιά



Για μια συνεχόμενη μέρα μετ' εμποδίων συνεχίζεται η κυκλοφορία εξαιτίας των προβλημάτων από τη χιονόπτωση των τελευταίων 24ωρων.



Σχετικά links
Διακόπηκε η κυκλοφορία στην Αθηνών - Λαμίας (vids)
Κανονικά τα τρόλεϊ την Τρίτη (08/03)
Θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην κεντρική Μακεδονία
Στο έλεος της κακοκαιρίας - Κλειστά σχολεία - Χωρίς ρεύμα Σκιάθος, Σκόπελος (vids)
Μαίνεται η κακοκαιρία στη χώρα (vids)
Σε διαθεσιμότητα υπάλληλοι για το "χάος" στην εθνική οδό (vid)
Πιο αναλυτικά, στο λεκανοπέδιο της Αττικής ο πάγος έχει μετατρέψει σε παγοδρόμια τους δρόμους ενώ οι οδηγοί όπως και οι πεζοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί εξαιτίας της ολισθηρότητας.

Πρόβλημα επίσης εντοπίζεται και στην κυκλοφορία στην Καπανδριτίου - Καλάμου, στην Ανώνυμη οδό από την Καισαριανή προς τον Υμηττό, ενώ κλειστή είναι η λεωφόρος Φυλής από τη μονή Κλειστών προς τα Δερβενοχώρια.

Επίσης, έχει κλείσει η Πάρνηθος προς το τελεφερίκ και η Διονύσου από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο προς Νέα Μάκρη.

Η κυκλοφορία δε διεξάγεται και στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας - Θήβας από το 4ο χιλιόμετρο.

Σε κεντρική και δυτική Μακεδονία επικρατεί ο παγετός ενώ πολλά προβλήματα αντιμετωπίζουν αρκετές περιοχές της χώρες λόγω της διακοπής ηλεκτροδότησης.

Ανοιχτός με την υποχρεωτική χρήση αλυσίδων, είναι ο δρόμος από τον Άγιο Αθανάσιο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν, ενώ κλειστός είναι ο δρόμος από την Κερασιά προς το αναφερόμενο χιονοδρομικό κέντρο.

Ανοιχτός από τη Βέροια και τη Νάουσα είναι ο δρόμος προς το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου, αλλά και προς τα «3-5 Πηγάδια».

Αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Πτολεμαϊδας-Βλάστης, από το 12ο έως το 24ο χλμ., ενώ οι αλυσίδες είναι απαραίτητες για την κίνηση των οχημάτων μέσω της Βίγλας και του Βιτσίου, στο νομό της Φλώρινας.

Όσον αφορά τις διακοπές ρεύματος, εκ περιτροπής τροφοδοτούνται με ρεύμα τα νησιά των Σποράδων, ύστερα από σφάλμα που παρουσιάστηκε σε εναέρια γραμμή υψηλής τάσης της ΔΕΗ, από πτώση πυλώνα, εξαιτίας της κακοκαιρίας, σε περιοχή του Πηλίου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού διευθυντή διανομής της ΔΕΗ, Νίκου Αραβαντινού, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η βλάβη σε Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο θα αποκατασταθεί πλήρως μέχρι την Παρασκευή. Τέλος, ο ίδιος προσέθεσε ότι το πρόβλημα ηλεκτροδότησης που προκλήθηκε, από το ίδιο συμβάν, στην περιοχή του νότιου Πηλίου, έχει αποκατασταθεί.

Κλειστά σχολεία

Αρκετά σχολεία παραμένουν κλειστά σε πολλά σημειά του λεκανοπεδίου αλλά και της επικράτειας. Ειδικότερα, κλειστά θα είναι την Τετάρτη (9/3) σχολεία σε Αγιο Στέφανο,Άνοιξη, Διόνυσο, Δροσιά, Σταμάτα, Κρυονέρι, Ροδόπολη, Κηφισιά, Εκάλη, Ερυθραία.

Όπως επίσης σε Πεντέλη, Νέα και Παλιά, Μελισσια, Χαλανδρι, Βριλήσσια, Μαρούσι,Πεύκη, Θρακομακεδόνες, Διόνυσο και Φυλή.

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία του Δήμου Ωρωπού.

Απαγορευτικό λόγω ανέμων

Γενικό απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά εξέδωσαν οι αρχές ενώ εξαιρούνται τα δρομολόγια για την Κρήτη.

Ανέστειλαν την απεργία των μέσων μεταφοράς

Κανονικά θα κινηθούν την Τετάρτη όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, καθώς οι εργαζόμενοι ανακοίνωσαν ότι αναβάλλουν την προγραμματισμένη 24ωρη απεργία λόγω της κακοκαιρίας.

Έτοιμη να δρομολογήσει έκτακτες αμαξοστοιχίες, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν προκληθεί στην κυκλοφορία των μέσων μεταφοράς, λόγω του χιονιά, είναι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. ΠΗΓΗ :cosmo.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |