ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 3-2011 >Δημοπρασία για το Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας /

Δημοπρασία για το Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας



Δρομολογείται επιτέλους η ανέγερση του νέου κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας στην περιοχή Αλιβέρι Νέας Ιωνίας, καθώς η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου ανακοίνωσε την διακήρυξη του διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου που θα κατασκευάσει το έργο.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Μαρτίου, στις 10 το πρωί, στα γραφεία της ΚΕΔ στην Αθήνα.

Το νέο Αστυνομικό Μέγαρο θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο 3.887 τ.μ. που βρίσκεται στην περιοχή Αλιβέρι της Νέας Ιωνίας, το οποίο έχει παραχωρήσει ο πρώην Δήμος Νέας Ιωνίας. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 11,32 εκ. ευρώ και η χρηματοδότησή του θα γίνει από δάνειο με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.

Το κτίριο θα είναι τριώροφο, με ένα υπόγειο (συνολική επιφάνεια ορόφων 3.552,87 τ.μ. και υπογείου 1.618,17 τ.μ.,) και, εκτός από τους χώρους γραφείων, θα περιλαμβάνει επίσης χώρο συνάθροισης κοινού και επισκεπτών, χώρο άθλησης και εκπαίδευσης, χώρο κρατητηρίων, αποθήκες, μηχανολογικές εγκαταστάσεις, χώρο στάθμευσης και χώρο διαμονής προσωπικού.

Τέλος, έχουν προβλεφθεί σύγχρονα συστήματα ασφάλειας, ενώ ο βιοκλιματικός σχεδιασμός κατασκευής του κτιρίου στοχεύει στην εξοικονόμηση ενέργειας και στη μείωση των λειτουργικών εξόδων.

Πηγή: magnesianewsΠΗΓΗ: Newsbeast.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |