ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 3-2011 >Κύκλωμα παραχαρακτών δρα στην Πάτρα /

Κύκλωμα παραχαρακτών δρα στην Πάτρα



Του
Μανώλη Βάια

Κάθε άλλο παρά καθησύχασε τις αρχές της Πάτρας η σύλληψη ενός ζευγαριού Αθηναίων επιχειρηματιών που σκόπευαν να πλημμυρίσουν την αγορά της πόλης με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, αλλά με… κοκαΐνη! Στην Πάτρα τις τελευταίες ημέρες έχουν εντοπιστεί και πολλά πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, κάτι που δείχνει ότι η περιοχή έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο και άλλου κυκλώματος παραχαρακτών!

Τις ημέρες πριν από την κορύφωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων, είχαν παραδοθεί στην Αστυνομία έξη πλαστά χαρτονομίσματα των 20 που είχαν καταβληθεί σε ένα κεντρικό εστιατόριο και σε μια καφετέρια. Όμως, λόγω του τριημέρου της Αποκριάς και της παρέλασης, η άφιξη επισκεπτών αυξήθηκε ραγδαία από το βράδυ της Παρασκευής και μετά και αυτή ήταν ιδανική ευκαιρία για τους επιτήδειους να ρίξουν στην αγορά πλαστά χαρτονομίσματα. Ωστόσο, εξ αιτίας της αργίας της Καθαράς Δευτέρας, οι επιχειρηματίες δεν έχουν ολοκληρώσει την καταμέτρηση των εισπράξεών τους, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουν ακόμη αν έγιναν αποδέκτες παραχαραγμένων χρημάτων.

Σήμερα, πάντως, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα το ζευγάρι των επιχειρηματιών από την Αθήνα που συνελήφθησαν σε κατάστημα της πόλης ενώ προσπαθούσαν να πληρώσουν με πλαστό χαρτονόμισμα των 50, όπως είχαν κάνει λίγο νωρίτερα σε ένα μπακάλικο στον ίδιο δρόμο! Οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τους συνέλαβαν, βρήκαν στην κατοχή τους 40 πλαστά χαρτονομίσματα των 50, αλλά και δύο κιλά κοκαΐνης τα οποία προφανώς σχεδίαζαν να «σπρώξουν» σε χρήστες της περιοχής. Μικροποσότητα του ναρκωτικού βρέθηκε κρυμμένη και στην... κάλτσα του άνδρα! ΠΗΓΗ: protothema.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |