ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 3-2011 >Εlon Admony και Dario Zenker στα decks /

Εlon Admony και Dario Zenker στα decks



Δύο από τους καλύτερους DJ/παραγωγούς της techno underground σκηνής, τον Εlon Admony και τον Dario Zenker, έχει απόψε καλεσμένους το six d.o.g.s.

H ιστορική πλέον underground techno σκηνή της Νέας Υόρκης δε θα ήταν σε καμία περίπτωση η ίδια χωρίς τη συμμετοχή του DJ, παραγωγού και οραματιστή του νυχτερινού lifestyle, Elon Admony. O Iσραηλινός DJ έχει αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στη διαμόρφωση του τοπίου στη μουσική σκηνή της Νεά Υόρκης από το 2000. Ως βασικός resident των διάσημων Resolute πάρτυ, είναι γνωστός για τα δημιουργικά και γεμάτα φαντασία χορευτικά σετ του. Ως μέλος της Dumb Unit και της οικογενείας της Clink Recordings έχει κυκλοφορήσει δίσκους που πάντα προσφέρουν μια ανανεωτική οπτική στους ήχους της techno, ενώ ταυτόχρονα παραμένει πιστός στην undrerground αισθητική του ρεύματος που τον ανέδειξε. Το στιλ του γλιστράει ανάμεσα στην τechno και στη house, περνώντας μέσα από σκοτεινές και συναισθηματικές στιγμές για να φτάσει σε πιο ρυθμικές και ξεσηκωτικές εκφάνσεις. Από την πρώτη του κυκλοφορία το 2006 στη Made to Play, ο Elon συνεχίζει να κυκλοφορεί πετυχημένα EPs και remix στην Clink και στη Dumb Unit αλλα και σε άλλες εταιρίες όπως οι Apparel Music, Auralism, Infant, Sleaze Records, Airdrop, Rrygular, Metroline, Infant και RetroMetro. Ο Elon είναι τελειομανής στο studio και στα set του προσπαθώντας συνεχώς να βελτιώσει λεπτομέρειες στο στύλ και στην ποιότητα των παραγωγών του. Κυκλοφορίες όπως τα Noose EP, Movin’ in EP, Fxck Cuba EP και κομμάτια όπως τα Green Ghost και Radio Engine έχουν λάβει διθυραμβικές κριτικές από παραγωγούς σε όλο τον κόσμο. Ο Elon έχει συνεργαστεί με διάφορους σημαντικούς καλλιτέχνες όπως ο Jeremy P. Caulfield, ο Maceo Plex, πιο γνωστός και ως Maetrik και ο Vincenzo. Αυτή τη στιγμή ο Elon εμφανίζεται σε διάφορα παρτυ στην Αμερική και την Ευρώπη ενώ ταυτόχρονα ασχολείται με το Resolute Label.

Ο Dario Zenker τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε αναπόσπαστο κομμάτι της ευρύτερης σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής. Κάτοικος Μονάχου, Γερμανίας, και μόλις 26 χρονών, είναι αυτός που αρχικά δημιουργούσε ερωτηματικά στο ιστορικό και μουσικά παιδαγωγικό «Green Room» του Club Ultraschall της πόλης. Παίζοντας αντισυμβατικά LIVE PA’s η DJ sets, ο Zenker πάντα έχει τον έλεγχο του κοινού. Κάποιες φορές πιο «techy», άλλες φορές πιο «housy», αλλά πάντα με μοναδικά grooves και φρέσκους ήχους. Από την παιδική του ηλικία ήταν παθιασμένος με τη μουσική. Στα 13 του άρχισε να γνωρίζει guest DJs του Ultraschall που συχνά έμεναν στο διαμερισμά του. Από τότε η techno αναπόφευκτα γίνετε το πάθος του. Το 2006 έγινε resident στο Harry Klein και την ίδια χρονιά κυκλοφορούν τα πρώτα του album. To 2008 έγινε μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας της Vakant Records. H έμπνευση του είναι η ζωή και το περιβάλλον του. Σαν αποτέλεσμα τα σετ του είναι άκρως πολυδιάστατα. Από Deep house ή dubstep έως «βόμβες» για το χορευτικό αποκορύφωμα της βραδιάς. Όταν δεν φτιάχνει μουσική ακούει jazz και old school νεουορκέζικη hip hop και ασχολείται μαζί με τον αδερφό του με την «Ilian Tape», τη δικιά τους δισκογραφική εταιρία.

Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 23:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Περισσότερες πληροφορίες:
six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
ΑθήναΠΗΓΗ: Newsbeast.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |