ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 3-2011 >Βραβεία σε αεροπορικές εταιρίες /

Βραβεία σε αεροπορικές εταιρίες



Δημοσιεύθηκε: 01.03.11 08:38
Τις αεροπορικές εταιρείες που κατέγραψαν την πιο επιτυχημένη αναπτυξιακή πορεία μέσα στο 2010, σημειώνοντας αυξημένα ποσοστά επιβατικής κίνησης στα τακτικά δρομολόγιά τους από και προς την Αθήνα, βράβευσε όπως κάθε χρόνο ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, στο πλαίσιο του Συνεδρίου Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών που διοργανώνει σε ετήσια βάση. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε απονεμήθηκαν:
- Στην Etihad Airways το Βραβείο για την ταχύτερα αναπτυσσόμενη νέα εταιρεία στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, καθώς κατέγραψε την υψηλότερη επιβατική κίνηση μεταξύ των εταιρειών που ξεκίνησαν δραστηριότητα στο Ελ Βενιζέλος κατά τη διάρκεια του 2009.
- Στη Delta Air Lines το βραβείο για την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία μεταξύ των 10 εταιρειών που κατέγραψαν την υψηλότερη επιβατική κίνηση το 2010.
- Στη Bulgaria Air το βραβείο για τη μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση της επιβατικής της κίνησης μέσα στο 2010.
- Στη Norwegian το βραβείο για τη μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση της ετήσιας επιβατικής κίνησης κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου 2010.
Για τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες ανά γεωγραφική περιοχή βραβεία απονεμήθηκαν στην ισπανική Vueling για την αγορά της Δυτικής Ευρώπης, στην Aeroflot της Ανατολικής Ευρώπης, στην Qatar Airways στη Μέση Ανατολή, στη Delta Airlines για την αγορά της Αμερικής, στην Thai Airways της Ασίας και στην Aegean Airlines στην αγορά της Αφρικής.
Επίσης, η Qatar Airways τιμήθηκε επιπλέον ως η εταιρεία με τη μεγαλύτερη αύξηση αριθμού επιβατών στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για το 2010.
Τέλος, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του αεροδρομίου, απονεμήθηκαν 3 ειδικά βραβεία στις εταιρείες που μετέφεραν το μεγαλύτερο αριθμό επιβατών από και προς την Αθήνα στη διάρκεια της 10ετίας. Πρόκειται για τις εταιρίες Aegean Airlines, Olympic Air και Lufthansa.
newscode.gr ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |