ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2011 >24η αγωνιστική: Μάχες σε όλα τα μέτωπα /

24η αγωνιστική: Μάχες σε όλα τα μέτωπα



Η νέα απώλεια του Παναθηναϊκού το βράδυ του Σαββάτου, φέρνει τον Ολυμπιακό σε πλεονεκτικότερη θέση αναφορικά με την κατάληψη της πρώτης θέσης, αφού με νίκη απέναντι στον Πανιώνιο οι ερυθρόλευκοι φτάνουν στο +12 και “κλειδώνουν” τον τίτλο. Εξάλλου, καθοριστικά ματς σε Παγκρήτιο, Τούμπα, Λάρισα και Σέρρες.

Σχετικά links
Κέρκυρα, Ολυμπιακός Βόλου
Κέρκυρα - Ολυμπιακός Βόλου 1-3 (videos)
Ηρακλής, Ξάνθη
Ηρακλής - Ξάνθη 1-1
Παναθηναϊκός, Ατρόμητος
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-1 (videos)

Ο Ολυμπιακός καλείται την Κυριακή να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Πανιωνίου και να αγκαλιάσει τον τίτλο στη φετινή Superleague, μετά το νέο στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού το βράδυ του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Οι ερυθρόλευκοι με νίκη θα ανεβάσουν τη διαφορά στους 12 βαθμούς και θα θέλουν άλλους 7 στα επόμενα 6 παιχνίδια προκειμένου να κατακτήσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει ωστόσο και στα υπόλοιπα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής. Η νέα νίκη του Ολυμπιακού Βόλου στην Κέρκυρα, έφερε τους νεοφώτιστους στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, γεγονός προκαλεί έντονη ανησυχία στις τάξεις των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ.

Ο δικέφαλος του βορρά υποδέχεται στην Τούμπα την Καβάλα ματς που αναμένεται να κρίνει το μέλλον των φιλοξενούμενων όσον αφορά την είσοδό τους στην προνομιούχο πρώτη πεντάδα που δίνει εισιτήριο για τα πλέι οφ.

Εξάλλου στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης φιλοξενεί την ΑΕΚ και με νίκη την φτάνει στη βαθμολογία με 34 βαθμούς. Σενάριο το οποίο είναι απευκταίο για τους κιτρινόμαυρους της Αθήνας καθώς η υπομονή των φιλάθλων της ομάδας δείχνει να έχει φτάσει στα όρια της.

Θα γιορτάσουμε τα δεκάχρονα του Contra.gr σε ειδική εκδήλωση. Το Contra.gr θα τιμήσει 10 Μεγάλα Γεγονότα, 10 Ανεπανάληπτες Στιγμές που ΕΣΕΙΣ θα αναδείξετε στην ψηφοφορία, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Επιπλέον, ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο Chevrolet Matiz αξίας 9.200 ευρώ. Ψηφίστε τώρα εδώ!Στο “AEL FC Arena” η ΑΕΛ υποδέχεται τον Άρη λίγες μέρες μετά την ήττα των κίτρινων στο Μάντσεστερ από τη Σίτι και τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια του Europa League. Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία των βυσσινί για αναπτέρωση των ελπίδων παραμονής στην κατηγορία, ενώ το ματς είναι κομβικό και για τους Θεσσαλονικείς αφού σε ενδεχόμενο νέας απώλειας η διαφορά από την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας θα μεγαλώσει.

Στις Σέρρες τέλος, Πανσερραϊκός και Αστέρας Τρίπολης κοντράρονται με φόντο την παραμονή στην κατηγορία. Το μέλλον των γηπεδούχων στην Superleague είναι αβέβαιο, με την ομάδα της Αρκαδίας να βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα και να αποζητά το τρίποντο που θα κρατήσει τις ελπίδες ζωντανές. ΠΗΓΗ: contra.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |