ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2011 >Μέσα απ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα παρουσιάσουν το τραγούδι της Κύπρου για τη Eurovision /

Μέσα απ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα παρουσιάσουν το τραγούδι της Κύπρου για τη Eurovision



Δημοσιεύθηκε: 23.02.11 14:19
Μέσα απ’ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ θα παρουσιαστεί, εκτός απροόπτου, τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου – για να παρουσιαστεί πριν την guest εμφάνιση της Κύπρου στην Αθήνα - το τραγούδι της συμμετοχής της Κύπρου στη Eurovision. Ο τίτλος του τραγουδιού της κυπριακής συμμετοχής είναι «Σαν άγγελος σ’ αγάπησα» με συνθέτη τον Ανδρέα Αναστασίου και στιχουργό το Μιχάλη Αντωνίου.
Τις προηγούμενες μέρες ολοκληρώθηκε η ηχογράφηση του τραγουδιού, ενώ πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα του video clip με αρκετά εντυπωσιακά εξωτερικά νυχτερινά γυρίσματα.
Όπως γράψαμε και προηγούμενος, η κυπριακή συμμετοχή θα εμφανιστεί ως guest στις 2 Μαρτίου στον ελληνικό τελικό, ενώ στις 6 Μαρτίου θα προβληθεί η εκπομπή με τίτλο «Eurovision 2011: Η κυπριακή συμμετοχή» με παρουσιαστή τον Λουκά Χάματσο.
Στην εκπομπή θα προβληθεί ένα αφιέρωμα σε προηγούμενος συμμετοχές και θα παρουσιαστεί και πάλι η συμμετοχή μας για το 2001. Πηγή: tv soup ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |