ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2011 >Η Cosmote για το παιδί /

Η Cosmote για το παιδί



Το συνολικό ποσό των 320.000 ευρώ διέθεσε φέτος η Cosmote σε κοινωφελείς οργανισμούς για το παιδί, μέσω του «Θεσμού Αγάπης» που συμπληρώνει φέτος δώδεκα χρόνια. Το ποσό παρέδωσε σήμερα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, κ. Μ. Τσαμάζ, στους εκπροσώπους των σωματείων.

Η Cosmote απέδειξε το ενδιαφέρον της για τα παιδιά σε κάθε γωνιά της χώρας, διαθέτοντας σημαντικό μέρος από το ποσό που συγκεντρώθηκε από τα Πρωτοχρονιάτικα SMS και MMS που αντάλλαξαν οι πελάτες της. Για τέταρτη χρονιά, ανάμεσα στα σωματεία συγκαταλέγονται και τρεις κοινωφελείς οργανισμοί από την ελληνική περιφέρεια. Με την υποστήριξη της εταιρείας, θα καλυφθεί ένα ευρύ φάσμα δράσεων τους, όπως εκπαιδευτικά προγράμματα και προγράμματα πρώιμης παρέμβασης στην Αθήνα και την περιφέρεια, εκστρατείες προληπτικής ιατρικής σε ακριτικές περιοχές της χώρας, καθώς και η στήριξη ξενώνα φιλοξενίας για βαριά νοσούντα παιδιά.

Οι κοινωφελείς οργανισμοί που ενισχύθηκαν από τον «Θεσμό Αγάπης» για το 2011 είναι: οι Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά», η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, ΕΛΕΠΑΠ, ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η ΠΙΣΤΗ», το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα και Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ» στη Θεσσαλονίκη, ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες επαρχίας Νάξου.

Η Cosmote παρέδωσε το ποσό που προοριζόταν για τα επιχειρηματικά δώρα των Χριστουγέννων στο Κέντρο Ειδικής Αγωγής «Η ΜΕΛΙΣΣΑ», στην Κέρκυρα. Επιπλέον, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες «ΑΜΥΜΩΝΗ», το Σωματείο Κοινωνικής Μέριμνας «ΑΡΩΓΗ», το Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ζωοδόχος Πηγή» και το «ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ», έλαβαν μια ενίσχυση σε είδος ανάλογα με τις ανάγκες τους, ύψους περίπου 2.000 ευρώ το κάθε ένα.

«Σε αυτές τις δύσκολες εποχές, με τέτοιους πιστούς φίλους σαν την Cosmote, δεν ανησυχούμε», δήλωσε στο πλαίσιο της παράδοσης των εσόδων, η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, Μαριάννα Μόσχου.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες ΠΙΣΤΗ, κ. Χρήστος Βλάχος τόνισε: «Θέλω να σας απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους των παιδιών, γιατί με τη δική σας στήριξη μας βοηθάτε να δώσουμε ελπίδα σε περισσότερα από 48 παιδιά και 142 ενήλικες».ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |