ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2011 >Σταθερές οι τιμές των ξενοδοχείων της Αθήνας /

Σταθερές οι τιμές των ξενοδοχείων της Αθήνας



Σταθερές παραμένουν οι τιμές στα ξενοδοχεία της Αθήνας για το μήνα Φεβρουάριο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Καταλόγου Ξενοδοχειακών τιμών της www.trivago.gr.

Στην Αθήνα μια διανυκτέρευση σε ένα απλό, δίκλινο δωμάτιο κοστίζει κατά μέσο όρο 85 ευρώ όταν ευρώ στις ευρωπαϊκές μητροπόλεις αγγίζει τα 107 ευρώ κατά δύο τοις εκατό χαμηλότερες από τον προηγούμενο μήνα.

Συγκριτικά με τις περσινή χρονιά οι ξενοδοχειακές τιμές στην Ελλάδα παρουσιάζουν μείωση εφτά τοις εκατό (Φεβρουάριος 2010, 91 ευρώ) ενώ στα ξενοδοχεία της Κύπρου δεν παρουσιάζονται αλλαγές στις τιμές σε σχέση με το Φεβρουάριο του 2010.

Την ίδια στιγμή εντυπωσιακές είναι οι αυξήσεις στη Νυρεμβέργη (συν 51 τοις εκατό), όπου πραγματοποιείται αυτό το μήνα, η διεθνής έκθεση παιχνιδιού. Οι τιμές για μια διανυκτέρευση σε ένα ξενοδοχείο της Νυρεμβέργης κοστίζει κατά μέσο όρο 136 ευρώ, 51 τοις εκατό περισσότερο από τον προηγούμενο μήνα και έντεκα τοις εκατό περισσότερο από την προηγούμενη χρονιά (Φεβρουάριος 2010, 122 ευρώ).

Οι βρετανικές πόλεις παρουσιάζουν το μήνα Φεβρουάριο εξίσου υψηλές τιμές. Στο Εδιμβούργο οι ταξιδιώτες θα πληρώσουν για μια διανυκτέρευση 126 ευρώ (αύξηση 20 τοις εκατό), στο Μπίρμινγχαμ 97 ευρώ (αύξηση 14 τοις εκατό) και στο Μάντσεστερ 106 ευρώ (αύξηση εννέα τοις εκατό). Στο Δουβλίνο, όπου λαμβάνει χώρα ένα διάσημο φεστιβάλ κινηματογράφου, οι ξενοδόχοι χρεώνουν τους επισκέπτες για μια διαμονή κατά μέσο όρο 99 ευρώ (αύξηση 13 τοις εκατό).ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |