ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2011 >Σαββατοκύριακο με φλαμένκο στο Μέγαρο Μουσικής /

Σαββατοκύριακο με φλαμένκο στο Μέγαρο Μουσικής



Τη δική της ματιά σε μια από τις θρυλικές ηρωίδες του λυρικού θεάτρου, την Κάρμεν, θα παρουσιάσει η ντίβα του φλαμένκο Αϊντα Γκομέζ, επιστρέφοντας στην Αθήνα για δύο παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Σάββατο και την Κυριακή , 19 και 20 Φεβρουαρίου.

Η παράσταση «Κάρμεν» θα περιλαμβάνει τα γνώριμα μουσικά κομμάτια του Μπιζέ αλλά και τις συνθέσεις του Χοσέ Αντόνιο Ροντρίγκεζ, συνεργάτη του Εθνικού Μπαλέτου της Ισπανίας. Όπως έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Άϊντα Γκομέζ «Μόνο μια γυναίκα που είναι και η ίδια ερωτευμένη, όπως κι εγώ, μπορεί να αναδείξει στη σκηνή, την εκρηκτικότητα και τη δυναμική του ρόλου της Κάρμεν…Γιατί, χωρίς αγάπη δεν υπάρχει ζωή». Η ιστορία της ασυμβίβαστης Κάρμεν θα δοθεί μέσα από την κίνηση, τη ζωηρή εκφραστικότητα της Αϊντα Γκομέζ και τους κώδικες του φλαμένκο. Άλλωστε το ελληνικό κοινό είχε γνωρίσει το ταλέντο της, όταν είχε παρουσιάσει πριν λίγα χρόνια το έργο «Salome», σε σκηνοθεσία του Κάρλος Σαούρα, το οποίο μεταφέρθηκε με επιτυχία και στον κινηματογράφο.

Σκηνοθεσία: Εμίλιο Σάγκι. Μουσική: Ζωρζ Μπιζέ και Χοσέ Αντόνιο Ροντρίγκεζ. Χορογραφίες: Αϊντα Γκομέζ. Κοστούμια: Μιγκέλ Κρέσπι, Σχεδιασμός φωτισμού: Νίκολας Φίστελ.

Ώρα έναρξης: 20:30

Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ (φοιτητικό), 35 ευρώ, 45 ευρώ, 55 ευρώ και 75 ευρώ (διακεκριμένη ζώνη).ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |