ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2011 >Σε ταλαιπωρία για ανταλλαγή των παλιών εισιτηρίων /

Σε ταλαιπωρία για ανταλλαγή των παλιών εισιτηρίων



Απίστευτες ουρές σχηματίστηκαν από το πρωί στα εκδοτήρια εισιτηρίων, όπου δεκάδες πολίτες έσπευσαν να ανταλλάξουν τα παλιά και φθηνότερα εισιτήριά τους με τα νέα και ακριβότερα ισχύουν από την 1η Φεβρουαρίου.



Οι επιβάτες έχουν εισέλθει σε νέο γύρο ταλαιπωρίας, καθώς τα εκδοτήρια εξυπηρέτησης είναι ελάχιστα και οι αρμόδιοι υπάλληλοι αδυνατούν να ανταποκριθούν άμεσα στο καθήκον τους.
«Η ουρά κοντεύει να φτάσει στις αποβάθρες», σημειώνουν αρκετοί από τους επιβάτες που από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (16/2) στήθηκαν στο Σύνταγμα για αλλαγή των παλιών εισιτηρίων τους, ενώ άλλοι κάνουν λόγο για φοβερή καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση, με αποτέλεσμα να χάνουν χρόνο από τις δουλειές τους.
«Είμαστε από τις 8 το πρωί και η ώρα έχει πάει 10 και ακόμα περιμένουμε», διαμαρτύρονται άλλοι επιβάτες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, από την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου και για διάστημα 1,5 μήνα, δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή 1η Απριλίου, τα παλαιά εισιτήρια θα ανταλλάσσονται με ισόποσης αξίας νέα εισιτήρια.
Η ανταλλαγή γίνεται στα παρακάτω σημεία:
Στα γραφεία του ΟΑΣΑ, Μετσόβου 25, στο ισόγειο του κτηρίου, από τις 08:00 μέχρι τις 13:30
Στους σταθμούς του μετρό ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ από τις 08:00 μέχρι τις 13:30
Τα παλιά εισιτήρια, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, επιτρέπονταν στα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας έως τις 14 Φεβρουαρίου. ΠΗΓΗ :cosmo.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |