ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2011 >Ακριβότερα έως και 50% τα εισιτήρια του προαστιακού /

Ακριβότερα έως και 50% τα εισιτήρια του προαστιακού



Την πορεία των εισιτηρίων στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς ακολουθούν και αυτά του προαστιακού, που από σήμερα είναι ακριβότερα ακόμα και κατά 50%.

Στο αστικό κομμάτι του Προαστιακού, στις περιοχές όπου το απλό εισιτήριο κόστιζε 1 ευρώ, από σήμερα η τιμή του διαμορφώνεται στο 1,40 ευρώ (αύξηση 40%).

Στην διαδρομή Αθήνα – Κόρινθος, το απλό εισιτήριο από τα 6 ευρώ σήμερα ανεβαίνει στα 9 ευρώ, ενώ το εισιτήριο μετ’ επιστροφής από τα 10 ευρώ στα 14 ευρώ.

Στη διαδρομή Αθήνα - Κιάτο, το απλό εισιτήριο από το 8 ευρώ αυξάνεται στα 12, ενώ το εισιτήριο με επιστροφή από τα 14 ευρώ στα 18.

Στη διαδρομή από Αθήνα στους Αγίους Θεοδώρους και την Κινέττα, το απλό εισιτήριο από τα 4 ευρώ διαμορφώνεται στα 6, ενώ το εισιτήριο με επιστροφή από τα 7 στα 10 ευρώ.

Το απλό εισιτήριο στο τμήμα Αεροδρόμιο- Κιάτο από τα 10 ευρώ φτάνει τα 14 ευρώ.

Σημαντικές αυξήσεις επιβάλλονται και στις τιμές των καρτών απεριορίστων διαδρομών. Το κόστος της μηνιαίας κάρτας για διαδρομές μεταξύ Αθήνας – Κιάτου και Αθήνας – Κορίνθου από τα 120 ευρώ αυξάνεται στα 150, ενώ το κόστος της ετήσιας κάρτας από τα 900 ευρώ στα 1.350 ευρώ.ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |