ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2011 >Οι Πυρήνες πίσω από το δέμα στο υπουργείο Δικαιοσύνης /

Οι Πυρήνες πίσω από το δέμα στο υπουργείο Δικαιοσύνης



Η οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" ανέλαβε την ευθύνη για την αποστολή του παγιδευμένου δέματος, στις 2 Φεβρουαρίου, στο υπουργό Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη, με προκήρυξη, που δημοσίευσε την Κυριακή (06/02).



Σχετικά links
Ελεγχόμενη έκρηξη στο υπουργείο Δικαιοσύνης
Στη μακροσκελή προκήρυξη τα μέλη της οργάνωσης αναφέρουν ότι: " Ως την πιο ελάχιστη έκφραση αλληλεγγύης στον αγώνα των μελών του πυρήνα φυλακής της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς και στους αξιοπρεπείς συντρόφους στείλαμε εμπρηστικό-πακέτο στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χ. Καστανίδη, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την άρνηση του ενός εκ των δύο απαιτήσεων των συντρόφων για τη μαγνητοφώνηση των πρακτικών της δίκης.

Δεν θα απαντήσουμε στα ψέματά του όσον αφορά την ποσότητα δήθεν ισχυρής εκρηκτικής ύλης που ξεστόμισε για λόγους επικοινωνιακής πολιτικής ώστε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως θύμα. Θα αρκεστούμε να επαναλάβουμε ότι τα μέτρα προφύλαξης ήταν ίδια με αυτά των προηγούμενων 14 πακέτων, ώστε να μην τραυματιστεί κάποιος άσχετος".

Στην προκήρυξη γίνεται, επίσης, αναφορά για το θέμα της Νομικής, ενώ σημαντικό είναι ότι ανακοινώνουν πως θα συμμετέχουν επίσημα, πλέον, στο "Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο- Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία".

Υπενθυμίζεται, ότι την Τετάρτη (02/02), οι υπάλληλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης ενημέρωσαν την Αστυνομία για έναν ύποπτο μεγάλο ταχυδρομικό φάκελο, ο οποίος εν συνεχεία εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής.

Στο φάκελο, που παραδόθηκε με courier από τη Νέα Ιωνία, υπήρχε εκρηκτική ύλη μικρής ισχύος μέσα σε αλουμινόχαρτο.
Ο αυτοσχέδιος μηχανισμός που περιείχε ο φάκελος, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν όμοιος με αυτόν που περιείχαν οι παγιδευμένες επιστολές που είχαν αποσταλεί σε πρεσβείες στην Αθήνα.
Να σημειωθεί ότι ο φάκελος ανέγραψε ως αποστολέα την "Ανεξάρτητη πρωτοβουλία ασκούμενων δικηγόρων" και είχε ως παραλήπτη τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη. ΠΗΓΗ :cosmo.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |