ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 1-2011 >Χαβίτο: Το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό /

Χαβίτο: Το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό



Τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι, ανακοίνωσε στον ισπανικό Τύπο ο ίδιος ο Χαβίτο, στο περιθώριο των δηλώσεών του για τη μετακίνησή του στη Λα Κορούνια με τη μορφή δανεισμού από τον Άρη.



Σχετικά links
Ο Λάζαρος Μουρκάκος γράφει για το ομαδικό πνεύμα των "ερυθρόλευκων"
Χάνει τον ΠΑΟΚ ο Ριέρα
Και τυπικά τέλος ο Χαβίτο
Τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε ο Φρανσίσκο Χαβίτο με το που έφτασε στην Ισπανία για να ενταχθεί στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι θα ενταχθεί στην πειραϊκή ομάδα, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον Άρη, από τον οποίο παραχωρήθηκε ως δανεικός στην ισπανική ομάδα.

Σε δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο, είπε μεταξύ άλλων:

«Την 1η Ιουλίου αρχίζει το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό και θα επιστρέψω στην Αθήνα. Είχα ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, όταν δόθηκε η ευκαιρία της Ντεπορτίβο και είπα πως θα ήθελα να το ευχαριστηθώ μέχρι τον Ιούνιο. Ήταν παιδικό μου όνειρο να αγωνιστώ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο η Λα Κορούνια να θελήσει να τον κρατήσει, απάντησε: «Σ΄αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μιλήσει με τον Ολυμπιακό». ΠΗΓΗ :cosmo.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |