ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 1-2011 >Αθήνα-Κωνσταντινούπολη /

Αθήνα-Κωνσταντινούπολη



Μελωδίες που δεν έχουν σύνορα και ανήκουν σε όσους έχουν ανοιχτά αυτιά και ψυχή για να τις ακούσουν, θα πλημμυρίσουν την αίθουσα του Παλλάς.

Με το βιολί της και την αγάπη της για την Πόλη, η Ευανθία Ρεμπούτσικα θα θυμηθεί μαζί μας τις μυρωδιές, τα χρώματα και τις γεύσεις που την οδήγησαν στην Πολίτικη κουζίνα. Θα παίξει τις μουσικές που έντυσαν τις τουρκικές ταινίες «Babam ve Oglum» και «Ulak», που βραβεύτηκαν.

«Με αυτές τις συναυλίες θέλω να αισθανθώ τους ακροατές να έρχονται κοντά μου, να μου χαϊδεύουν τον ώμο, όπως κάνει στις συναυλίες το βιολί μου. Και να ταξιδέψουμε μαζί για την αγαπημένη μου Κωσταντινούπολη...να ξεχαστούμε», λέει.

Μαζί με τους μουσικούς: Αντρέα Συμβουλόπουλο στο πιάνο, Πάνο Δημητρακόπουλο στο κανονάκι, Σωκράτη Συνόπουλο στην πολίτικη λύρα, Παντελή Στόικο στο καβάλ, Πλούταρχο Ρεμπούτσικα στο τσέλο, Fergus Curry στο κόντρα-μπάσο, Νίκο Παπαβρανούση στα τύμπανα, ο Γιώργος Κοντογιάννης στην κιθάρα, το μαντολίνο και το μπουζούκι, ο Cihan Okan στο τραγούδι.

H Ευανθία θα παίξει επίσης ορχηστρικά από «Το Αστέρι κι η Ευχή», «Μικρές Ιστορίες» και «Μεγάλοι Έλληνες». Τον ήχο επιμελείται ο Νίκος Βεκίρης και τα φώτα ο Τάκης Ζερβουλάκος.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 30, 40, 50, 60 €
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, Τηλ.: 210-3213100

Ημέρες και ώρες λειτουργίας ταμείων :
Δευτέρα έως Σάββατο 09.00 – 20.00 και τις Κυριακές 12.00-20.00
Με πιστωτική κάρτα : 210 81 0 81 81
Κρατήσεις μέσω Internet : http://www.ellthea.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |