ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 1-2011 >Απόψε στο Gagarin οι Club des Belugas /

Απόψε στο Gagarin οι Club des Belugas



Τους Club des Belugas, μια από τις πρωτοπόρες μπάντες στη Nu-jazz μουσική, θα απολαύσουμε σήμερα ξανά στην Αθήνα στο Gagarin 205.

Ο Maxim Illion, συνθέτης και παραγωγός (που θεωρείται ο καλύτερος παραγωγός τις Nu jazz στην Γερμανία) σε συνδυασμό με τους καταπληκτικούς μουσικούς τις μπάντας και την μαγευτική φωνή της Brenda Boykin ξέρει να ξεσηκώνει το κοινό, συνδυάζοντας με μοναδική δημιουργικότητα, φαντασία και ένταση τη σύγχρονη Lounge & Nu-jazz μουσική με Βραζιλιάνικους ρυθμούς, Swing και Soul των ’50s,’60s και ’70ς.

Οι Club des Belugas από το 2002 που δημιουργήθηκαν μέχρι και σήμερα έχουν πουλήσει παγκοσμίως πάνω από 4 εκατομμύρια CD’s.

Το 2002 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τον τίτλο «Caviar at 3 a.m.», ενώ το 2003 κυκλοφόρησε το 2ο άλμπουμ «Minority Tunes», στο οποίο συμπεριλαμβάνονταν οι δυο Νο1 επιτυχίες «Hip hip chin chin» και «Gadda Rio».

Το 2006 οι Club des Belugas εμπλούτισαν την παγκόσμια μουσική σκηνή με ένα πραγματικό αριστούργημα το «Apricoo soul», το οποίο έχει ψηφιστεί ως το καλύτερο άλμπουμ του 2006. Πολλά τραγούδια από αυτό το άλμπουμ έμειναν στο Top 10 για πολλές εβδομάδες . Στο ίδιο άλμπουμ συμπεριλαμβάνονταν το πολύ γνωστό τραγούδι «Mambo Italiano» σε remix με τον Dean Martin.

Το 2007 κυκλοφόρησε το «Best of Club des Belugas» και το 2008 το «SWOP», που επίσης ψηφίστηκε το καλύτερο για την χρονιά 2008.

Τραγούδια των Club des Belugas έχουν ακουστεί σε πολλές διαφημίσεις όπως της Honda ( What a Jazz ) , Mercedes , Nivea, και άλλων. Επίσης πολλά τραγούδια τους έχουν μπει σε πολλά γνωστά compilations :το Hotel Costes , Brazilectro , Claude Challe presents, Challe Select 2008, the Finest, Erotic Lounge 6, Bar Lounge Classics, Cafe de Paris…είναι κάποια από αυτά.

Σήμερα οι Club des Belugas θα μας ξεσηκώσουν με τους ρυθμούς της τελευταίας δισκογραφικής τους δουλειάς «ZOO ZIZARO».

Η βραδιά θα ξεκινήσει από νωρίς με τις μουσικές που θα παρουσιάσει ο ραδιοφωνικός παραγωγός Πέτρος Αδάμ.

Με παλιό και νέο swing θα ξεκινήσει το πάρτι στο Gagarin λίγο πριν την εμφάνιση στη σκηνή της Brenda Boykin και φυσικά των Club de Belugas.

Αθήνα
29 Ιανουαρίου Gagarin205, ώρα έναρξης – 21.30
Τιμή εισιτηρίου : 25 ευρώ ( προπώληση), 28 ευρώ ( ταμείο)
Προπώληση εισιτηρίων : www.ticketservices.gr

Σημεία προπώλησης :
Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Τicket House - Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς)ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |