ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 1-2011 >Επίθεση Πεταλωτή στον ΣΥΝ για τους μετανάστες /

Επίθεση Πεταλωτή στον ΣΥΝ για τους μετανάστες



Αιχμές για την εμπλοκή του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση με τους 300 μετανάστες που κατέλυσαν στη Νομική Σχολή, αλλά και στις χθεσινές ολονύχτιες διαπραγματεύσεις, άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Ποιος ήταν ο ρόλος που έπαιξε χθες ο Συνασπισμός. Τι ζητούσε ο κ. Αλαβάνος χθες στη Νομική και γιατί έπαιζε το ρόλο του διαπραγματευτή; Τι ζητούσε ο αγαπητός και συμπαθέστατος κ. Δρίτσας στη Νομική; Ποιον εκπροσωπούσαν; Ποιος ο ρόλος τους;», αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Πεταλωτής, για να πάρει την απάντηση του Γιάννη Μπαλάφα, μέλους της Π.Γ. του ΣΥΝ ότι εκπροσωπούσαν τον εαυτό τους. «Δεν θα καθόμαστε στα σπίτια και τα γραφεία μας να βλέπουμε τι γίνεται», πρόσθεσε ο κ. Μπαλάφας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέρριψε ευθύνες σε αυτούς που «εργολαβικά εν ονόματι του ανθρωπισμού έσυραν τους μετανάστες από τα Χανιά στην Αθήνα» και έκανε λόγο για «εμπόρους πολιτικής ελπίδας», ενώ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση με την αποφασιστικότητα και την ψυχραιμία που επέδειξε εκτόνωσε την κρίση.ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |