ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 1-2011 >Στην Κιβωτό του Κόσμου 720.000 ευρώ /

Στην Κιβωτό του Κόσμου 720.000 ευρώ



Το πολύτιμο δώρο τους παρέδωσαν στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου», οι συντελεστές της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα και η WIND. Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της «Κιβωτού», οι Αντώνης Κανάκης Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης, μαζί με στελέχη της WIND, παρέδωσαν στον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου δύο επιταγές ύψους 720.000 ευρώ.

Οι Ράδιο Αρβύλα προσέφεραν στην οργάνωση ολόκληρη την αμοιβή τους, ύψους 550.000 ευρώ, από τη συμμετοχή τους στη διαφημιστική εκστρατεία της WIND για την WIND καρτοκινητή. Η ίδια η WIND από την πλευρά της, δώρισε στην «Κιβωτό» το ποσό των 170.000 ευρώ. Τα χρήματα θα διατεθούν για τη δημιουργία του Κέντρου Μέριμνας και Στήριξης Μητέρας και Παιδιού.

Η παρουσία των Ράδιο Αρβύλα στην «Κιβωτό του Κόσμου» γέμισε χαρά τα παιδιά, που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους.
«Πριν από 6 σχεδόν μήνες είχαμε δώσει μια υπόσχεση και σήμερα είμαστε εδώ για να την κάνουμε πραγματικότητα. Χαιρόμαστε πολύ που έχουμε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε ουσιαστικά ένα τόσο σημαντικό έργο, όσο του πατέρα Αντώνιου» δήλωσε ο Αντώνης Κανάκης και κατέληξε: «Ευχόμαστε στον ίδιο και στους εθελοντές που αφιερώνουν καθημερινά την ψυχή τους για τη λειτουργία του ιδρύματος να έχουν υγεία και δύναμη για ακόμα καλύτερη συνέχεια».



Ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND, Γιώργος Τσαπρούνης δήλωσε: «η απόφαση των Ράδιο Αρβύλα να διαθέσουν το σύνολο της αμοιβής τους σε έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό είναι αξιέπαινη ιδιαίτερα τη δύσκολη αυτή περίοδο για την ελληνική κοινωνία. Ως WIND θέλουμε να τους δώσουμε για μια ακόμη φορά τα συγχαρητήρια μας. Είναι ιδιαίτερη χαρά για μας να βρισκόμαστε ξανά σήμερα εδώ για να συμβάλλουμε στη δημιουργία του νέου Κέντρου Μέριμνας & Στήριξης Μητέρας και Παιδιού στην Αθήνα. Πιστεύουμε ότι συνεισφέρουμε ουσιαστικά σε ένα εξαιρετικό έργο και νιώθουμε ακόμα πιο κοντά στην Κιβωτό Του Κόσμου και τα παιδιά».ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |