ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 1-2011 >Εβδομάδα κοινωνικής ανυπακοής /

Εβδομάδα κοινωνικής ανυπακοής



Με ανακοίνωση - κάλεσμα, η επιτροπή συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες στις μεγάλες πόλεις να συγκροτήσουν επιτροπές ενάντια στις αυξήσεις των εισιτηρίων. Αύριο μάλιστα γίνεται σύσκεψη στις 17:00 στα γραφεία της ΟΤΟΕ, Βησσαρίωνος 9 όπου καλούνται συνδικάτα, δημοτικές κινήσεις, δήμοι, επιτροπές κατά της ακρίβειας και κινήματα να συμμετέχουν.

«Καλούμε τους πολίτες σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη να συγκροτήσουν σε όλους τους δήμους και γειτονίες αυτών των πόλεων κινήσεις και συσπειρώσεις ενάντια στις αυξήσεις τιμών των εισιτηρίων αλλά και στις αντιδραστικές αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στις αστικές συγκοινωνίες. Επίσης με στόχο οι αστικές συγκοινωνίες, επειδή χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο από τους πιο φτωχούς και αδύναμους συμπολίτες μας, να είναι σε όλους και όλες προσιτές, αν όχι και να παρέχονται με συμβολικό εισιτήριο και σε ορισμένες, τουλάχιστον, κοινωνικές κατηγορίες δωρεάν» αναφέρει το κάλεσμα.

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Για τον σκοπό αυτό στηρίζουμε και συμμετέχουμε σε μια σύσκεψη που διοργανώνεται για τη συγκρότηση επιτροπής επιβατών Αττικής ενάντια στις αυξήσεις των εισιτηρίων στις αστικές συγκοινωνίες και για τη διοργάνωση εβδομάδας κοινωνικής ανυπακοής 1-8 Φλεβάρη» καταλήγει.ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |