ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 1-2011 >Macter Chef εν δράση! /

Macter Chef εν δράση!



Το «Master chef» τέλειωσε. Τώρα όμως αρχίζουν όλα για τους παίκτες που διακρίθηκαν σε αυτό. Κάποιοι έπιασαν ήδη δουλειά, ενώ κάποιοι άλλοι ετοιμάζονται σύντομα να κάνουν το μεγάλο βήμα.

Ξεκινώντας από τον έναν εκ των δυο φαβορί που έφθασαν στον τελικό, τον Μιχάλη ο οποίος περιμένει με χαρά τον ερχομό του παιδιού του, το οποίο τον εμποδίζει να δεχτεί κάποια πρόταση στην Αθήνα αφού δεν θα μπορούσε αφήσει πίσω την οικογένειά του. Ωστόσο του έχουν γίνει κάποιες προτάσεις τόσο από Ελλάδα όσο και από εξωτερικό , που δεν έχει όμως απαντήσει ακόμα.

Η Δέσποινα ακούγεται ότι θα συνεργαστεί με τον Λευτέρη Λαζάρου σε κάτι καινούριο που ετοιμάζει ο σεφ και πλησιάζει πολύ στο στόχο που εκείνη είχε βάλει πριν μπει στο παιχνίδι. Σε αυτή την συνεργασία ακούγεται πως θα είναι και ο Γιάννης Μάργαρης, που στόχος του ήταν να δουλέψει δίπλα σε ένα πολύ καλό σεφ και να αποκομίσει περισσότερες γνώσεις.

Να μάθει δίπλα σε ένα έμπειρο σεφ θέλει και η Άντζελα που το επόμενο της βήμα είναι να ανοίξει ένα μικρό εστιατόριο με ιδιαίτερες γεύσεις.

Επιχειρηματικό μυαλό και ο Αντώνης που είναι ήδη ιδιοκτήτης εμπορικού καταστήματος, σκέφτεται να ανοίξει τον δικό του χώρο εστίασης και μάλιστα μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2011.

Ο Γιάννης Αποστολάκης θα συνεχίσει να ασχολείται με την μαγειρική αλλά αν η αγάπη του για την ζαχαροπλαστική τον μαγέψει περισσότερο ο ίδιος δήλωσε ότι θα πάει σε κάποια σχολή και θα εστιάσει σε αυτό.

Τυχερός είναι ο Ιερεμίας που συνεργάζεται ήδη με τον Γιάννη Λουκάκο και νιώθει απέραντη χαρά για αυτό.

Πηγή: ΤηλεθεατήςΠΗΓΗ: Newsbeast.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |