ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 1-2011 >Το six d.o.g.s καλωσορίζει τον Hint /

Το six d.o.g.s καλωσορίζει τον Hint



Απόψε στις 23:00 το six d.o.g.s υποδέχεται τον Hint από τη Μεγάλη Βρετανία για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Είναι το πρώτο event μίας νέας βραδιάς, όπου το six d.o.g.s μαζί με τον DJ Winjer θα προσκαλούν κάθε φορά και έναν ξένο guest, με στόχο την προώθηση djs με εξαιρετικά skills και γούστο, ανεξαρτήτως hype και εφήμερων τάσεων.

Ο Hint ξεκίνησε την καριέρα του το 2002, ηχογραφώντας μελωδικά beats δωματίου παίζοντας όλα τα όργανα. Το ταλέντο του γρήγορα αναγνωρίστηκε και κλήθηκε να ηχογραφήσει ένα session για τον John Peel, συμμετείχε στο Big Chill Festival και γρήγορα έβγαλε δίσκους για εταιρείες όπως η Ninja Tune και η Tru Thoughts. Ο ήχος των μουσικών παραγωγών του έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια, παίρνοντας μία περισσότερο club προσέγγιση και εσωκλείοντας στοιχεία UK garage και broken-beat.

Επιπλέον, ο Hint αποδείχθηκε πολύ χαρισματικός dj με κλήση στο να διαλέγει έξυπνα χορευτικά κομμάτια από το εναλλακτικό μουσικό φάσμα. Διατήρησε επιτυχημένα residencies, είχε δική του ραδιοφωνική εκπομπή, έκανε παγκόσμια tours και τα ξεχωριστά mix του φιλοξενήθηκαν από το ραδιοφωνικό show “Solid Steel” της Ninja Tune, μεταξύ άλλων. Όταν παίζει σε club, τα μιξ του αποτελούνται από ένα πολύπλευρο μείγμα από hip hop, funk, house, broken-beat, dancehall, garage kai dubstep – πάντοτε με πίστη στο παιχνιδιάρικο ιδιαίτερο στυλ του.

Περισσότερες πληροφορίες
six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
ΜοναστηράκιΑθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |