ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 1-2011 >Οι Α Kapela στο Γκαζι! /

Οι Α Kapela στο Γκαζι!



Φορτώνουν τα όργανα, την όρεξη και τον ενθουσιασμό τους και έρχονται να μας συναντήσουν στο Γκάζι, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στο Void Dance Bar. Είσοδος 5 ευρώ.

Α Capela είναι όρος της μουσικής, ο οποίος περιγράφει το τραγούδι χωρίς την συνοδεία μουσικών οργάνων. A Κapela είναι το συγκρότημα με έδρα την Θεσσαλονίκη που μέσα από τα καπέλα τους βγαίνουν μόνο καλογραμμένα τραγούδια.

Ξεκινώντας τη πορεία τους το 2009 με τους Δημήτρη Παναγιώτου, Βαλεντίνη Παυλίδου, Φλέρυ Βλαχοδήμου, Παναγιώτη Φιρτινίδη και Αργύρη Θώμoγλου κατέλαβαν διακρίσεις σε μουσικούς διαγωνισμούς, μοιράστηκαν την ίδια σκηνή με σημαντικούς καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής (Κούτρας, Ξυδούς, Φασόης, Κατσιμίχας, Κοργιαλάς, Ευριδίκη, Ζακ Στεφάνου, Δημητρης Πουλικάκος, Παντελής Θαλασσινός) ενώ παρουσίασαν τη δουλειά τους σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς αλλά και σε έντυπα της χώρας.

Φτάνοντας στο σήμερα έχουν συστηθεί με ολοκληρωμένα και πετυχημένα live στο κοινό της Αθήνας, της Λαμίας, της Βέροιας, των Ιωαννίνων, των Σερρών και άλλων πόλεων, ενώ έχουν κερδίσει μια θέση στα μουσικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης παρουσιάζοντας ένα κράμα μουσικών επιλογών που ενώνονται υπό το προσωπικό τους πρίσμα για να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο, ζωντανό πρόγραμμα.

Τη περίοδο αυτή παράλληλα με τις εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα ετοιμάζουν να κυκλοφορήσουν τη πρώτη τους δισκογραφική δουλειά.ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |