ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 1-2011 >Επί τάπητος η διαχείριση του ΕΣΠΑ /

Επί τάπητος η διαχείριση του ΕΣΠΑ



«Το κόμμα μπαίνει μπροστά και δεν νιώθει ενοχές για τις διεκδικήσεις, τις πρωτοβουλίες και τις συνεργασίες», δήλωσε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχ. Καρχιμάκης, μετά την ολοκλήρωση ενημερωτικής συνάντησης δημάρχων του Λεκανοπεδίου για το ΕΣΠΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους, με τη συμμετοχή του ίδιου και του υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχ. Χρυσοχοΐδη.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος της Αθήνας Γ. Καμίνης και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Σγουρός, υπήρξε ενημέρωση για το ΕΣΠΑ και συζητήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, αναπτυξιακά θέματα δημοσίου-ιδιωτικού τομέα, καθώς επίσης και το ζήτημα της διαχείρισης απορριμάτων.

Ο κ. Καρχιμάκης επεσήμανε ακόμη ότι η συνάντηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για συνεργασία και συντονισμό μεταξύ κυβέρνησης και κόμματος για την προώθηση πρωτοβουλιών και αναγκών.

Ανέφερε δε ότι θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με υπουργούς στην Ιπποκράτους εν όψει και της Εθνικής Συνδιάσκεψης του Κινήματος, καθώς επίσης και ότι θα υπάρξουν νέες συναντήσεις με δημάρχους του Λεκανοπεδίου αλλά και από όλη την Ελλάδα, τόσο για αναπτυξιακά όσο και για άλλα θέματα.

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που προωθεί και εντείνει το κόμμα, ο κ. Καρχιμάκης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δρομολογεί το “δόγμα της εθνικής καταναλωτικής συνείδησης”, στην κατεύθυνση της επιλογής των εγχώριων προϊόντων, της διεύρυνσης της παραγωγικής βάσης, με στόχο την απορρόφηση των προϊόντων και η παραγωγή να δημιουργεί πλεόνασμα.ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |