ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 1-2011 >Ντετεκτιβ Αθηνα Η πολιτική ατζέντα της ημέρας /

Ντετεκτιβ Αθηνα Η πολιτική ατζέντα της ημέρας



Στις 12 το μεσημέρι υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο, στη Βουλή.
Αναλυτικά σήμερα:
Στη Κύπρο ο Αντώνης Σαμαράς.
08:00-21:00: Θα κινηθούν μετρό και ΗΣΑΠ, λόγω στάσεων εργασίας των εργαζομένων.
11:00-15:30: Στάση εργασίας στα μπλε λεωφορεία.
11:00-15:00: Στάση εργασίας στα τρόλεϊ.
11:00: Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δόλλης θα ενημερώσει, την Ειδική Μόνιμη Επιτροπή της Διασποράς της Βουλής σχετικά με την πολιτική του Υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Απόδημου Ελληνισμού.
11:00: Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ την Τετάρτη, στα γραφεία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, στη Βουλή.
11:00: Η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, με θέμα: "Οι θέσεις του ΚΚΕ για τα οικονομικά των κομμάτων", στην έδρα της ΚΕ του κόμματος, στον Περισσό.
11:00: Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΚΕ, στα γραφεία της Ένωσης.
12:00: Συνέντευξη Τύπου του ΣΕΤΕ για την παρουσίαση της πρότασης για το νέο αναπτυξιακό μοντέλο του ελληνικού τουρισμού, στο Ξενοδοχείο Grande Bretagne.
12:30: Στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, οι Οικολόγοι Πράσινοι διοργανώνουν συνέντευξη Τύπου, για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική.
13:30: Σε ανταπόδοση της επίσκεψης που πραγματοποίησε τον περασμένο Οκτώβριο, στο Ισραήλ, ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας, επισκέπτεται την Αθήνα σε διήμερη επίσκεψη ο Ισραηλινός ομόλογός του Άβιγκντορ Λίμπερμαν.
15:00: Συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΝ, στην οποία θα ληφθούν και οι αποφάσεις για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ.
18:00: Η νεολαία ΣΥΝ διοργανώνει συγκέντρωση, στο Σύνταγμα, ενάντια στην επίσκεψη στην Αθήνα του υπουργού Εξωτερικών και αναπληρωτή πρωθυπουργού του Ισραήλ και πρόεδρου του ακροδεξιού κόμματος Yisrael Beitanu, Αβιγκντόρ Λίμπερμαν.ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |