ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 1-2011 >Εκρυψε ηρωίνη στον πρωκτό του! /

Εκρυψε ηρωίνη στον πρωκτό του!



Σε... εσωτερική κρυψώνα μετέφερε από την Αθήνα ποσότητα ηρωίνης ένας 30χρονος από τη Ν. Ιωνία. Το αυτοκίνητο, ο ίδιος, αλλά και ο 18χρονος με τον οποίο συνταξίδεψε στην πρωτεύουσα για να μεταφέρουν τις δόσεις έγιναν «φύλλο και φτερό» από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι τους είχαν θέσει υπό στενή παρακολούθηση έπειτα από πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών.
Πουθενά δεν μπορούσε να εντοπιστεί η ποσότητα ηρωίνης βάρους 25 γραμμαρίων. Την «αποκάλυψε» μέσα στην πρωκτική κοιλότητα η ακτινογραφία στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου μεταφέρθηκε φρουρούμενος.
Το ίδιο επεισοδιακή ήταν και η σύλληψη των δύο δραστών. Αμπαρώθηκαν μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο, αρνούμενοι να απασφαλίσουν τις πόρτες, όταν οι αστυνομικοί τους περικύκλωσαν, καλώντας τους να εξέλθουν από το όχημα. Χρειάστηκε να σπάσουν τζάμια του αυτοκινήτου για να τους συλλάβουν.
Αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου έθεσε υπό παρακολούθηση τον 30χρονο από τη Ν. Ιωνία, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, εκτίοντας ποινή φυλάκισης.
Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης και ενώ ο 30χρονος μαζί με τον 18χρονο, επίσης κάτοικο Ν. Ιωνίας, επέστρεφαν από την Αθήνα με το αυτοκίνητο του δεύτερου, από όπου είχαν αγοράσει ποσότητα ηρωίνης 25 γραμμαρίων.
Αστυνομικοί έστησαν μπλόκο στην εθνική οδό, στον κόμβο Σούρπης και ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο.
Οι δύο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για την απολογία τους χθες στον Ανακριτή Βόλου. Ο 30χρονος αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 8.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε και ο 18χρονος. ΠΗΓΗ:taxydromos.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |