ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 1-2011 >Διαδήλωση κατά της αστυνομοκρατίας στο Μενίδι /

Διαδήλωση κατά της αστυνομοκρατίας στο Μενίδι



Με αφορμή τον τραγικό θάνατο του 7χρονου κοριτσιού από μοτοσικλετιστή της ομάδας ΔΙΑΣ πραγματοποιείται σήμερα διαδήλωση κατά της αστυνομοκρατίας στην κεντρική πλατεία Μενιδίου.

Στη διαδήλωση θα συμμετέχουν: Αλληλεγγύη Αγίων Αναργύρων, Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας, ΑΡΑΝ, ΔΕΑ, Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, ΚΚΕ μ-λ, ΚΟΕ, Κόκκινο, Κόντρα, ΝΑΡ/Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, Νεολαία ΣΥΝ, ΟΚΔΕ, ΟΚΔΕ/Σπάρτακος, Παναττικό Δίκτυο, Πρωτοβουλία Αγ. Αναργύρων-Καματερού Ενάντια στα Μέτρα, ΣΕΚ, Συνασπισμός (Νομ. Ανατ. Αττικής).

«Ο θάνατος της 7χρονης Έρικας στο Μενίδι από μοτοσικλετιστή της Ομάδας ΔΙΑΣ είναι κρατικό έγκλημα. Το έχουν προαναγγείλει και ευθύνονται γι’ αυτό η ασυδοσία και η ατιμωρησία των ένστολων επωχούμενων συμμοριών της ΕΛΑΣ.

Να τιμωρηθεί ο δράστης αστυνομικός, να διαλυθούν η ομάδας ΔΙΑΣ και τα ειδικά κατασταλτικά σώματα.

Η αστυνομοκρατία των πόλεων και των συνοικιών αποτελεί το συνοδό της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, ιδιαίτερα απέναντι στους φτωχούς και τους κοινωνικά αποκλεισμένους.

Να σταματήσουν οι ρατσιστικές επιχειρήσεις-σκούπα σε βάρος των τσιγγάνων. Όχι στην κατοχή των πόλεων και των συνοικιών από τις ένστολες συμμορίες», αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών.ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |