ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 1-2011 >Καλλιτεχνικές μεταθέσεις! /

Καλλιτεχνικές μεταθέσεις!



Σάλος ξέσπασε χθες με την αποκάλυψη του Onalert,για τις αιθέριες υπάρξεις που συντρόφευαν που και που νεαρό καλλιτέχνη τα μοναχικά βράδια των υπηρεσιών του σε στρατιωτικό νοσοκομείο της Αττικής. Πρώτο θέμα έγινε η αποκάλυψη στο δελτίο του STAR που κάτι τέτοια είναι "βούτυρο στο ψωμί" του.

Θα μας επιτρέψετε να εκφράσουμε μία άλλη άποψη για το θέμα. Ασφαλώς ήταν μία "πικάντικη" είδηση που τραβάει το ενδιαφέρον όλων μας,μην υποκρινόμαστε. Ωστόσο,κακά τα ψέμματα τέτοια περιστατικά έχουν γίνει...εκατομμύρια στις ΕΔ. Αξέχαστη έχει μείνει η περιπέτεια πληρώματος πυραυλακάτου που νόμιζε ότι έστειλε στο ΓΕΝ το φιλμ με τις φωτογραφίες από τη παρέλαση στη Κω για την 25η Μαρτίου και τελικά είχε στείλει για εμφάνιση το ...άλλο φιλμ από τις όμορφες κυρίες που ήθελαν ντε και καλά να δουν πως είναι μέσα η πυραυλάκατος.

Η ουσία του θέματος με το νεαρό καλλιτέχνη είναι άλλη. Πως αμέσως μετά την εκπαίδευσή του σε κέντρο νεοσυλλέκτων βρέθηκε σε μονάδα της Αθήνας! Επειδή είναι καλλιτέχνης ή επειδή είχε και κάποιες τηλεοπτικές υποχρεώσεις; Κάθε απάντηση δεκτή.ΠΗΓΗ: onalert.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |