ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ "Μην ταπεινώνετε τους Ελληνες - είναι ήρωες" /

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ "Μην ταπεινώνετε τους Ελληνες - είναι ήρωες"Πληθαίνουν οι καλλιτέχνες ανά τον κόσμο που εκφράζουν την στήριξη και την συμπαράστασή τους στις δύσκολες οικονομικά στιγμές που περνά η Ελλάδα. Διαβάστε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές.

Angelina Jolie: Με αφορμή την ταινία που σκηνοθέτησε για τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, η Αμερικανίδα ηθοποιός μίλησε για την οικονομική κατάρρευση που χτυπά τις χώρες πριν από τον πόλεμο. «Δεν λέω ότι θα συμβεί σε αυτή την περίπτωση, αλλά είναι ένα θέμα ιδιαίτερα σοβαρό και ευαίσθητο και ο κόσμος πρέπει να δείχνει την προσοχή του σε οποιαδήποτε χώρα περνάει τόσα πολλά και να δείχνει την μεγαλύτερη δυνατή στήριξη».

Andie MacDowell:«Θαυμάζω τον ελληνικό λαό για όσα περνάει. Είστε ήρωες».

Robin Williams:«Η ανθρωπότητα οφείλει να υποκλίνεται στην Ελληνική ιστορία. Μπορεί η οικονομία της χώρας σας να μην πηγαίνει καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είστε ανίσχυροι. Τα οικονομικά δεδομένα αλλάζουν συνεχώς για όλους. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η κληρονομιά, η ταυτότητά σας. Ο Παρθενώνας δεν φεύγει από την αθήνα. Είναι ακόμα εκεί για να θυμίζει ότι η πρόοδος και η ακμή μπορούν να επιστρέψουν». Link:[http://ourlife.gr/permalink/13867.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |