ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2012 >ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Όλη η ελίτ της Αθήνας στον ιστό της γυναίκας-αράχνης /

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Όλη η ελίτ της Αθήνας στον ιστό της γυναίκας-αράχνης



Αποκαλύψεις –σοκ για τη γυναίκα-αράχνη που έχει ρημάξει επιχειρηματίες όλης της χώρας. Η διαβολική κοκκινομάλλα, που είχε βάλει στο μάτι και τους Μιχάλη Χατζηγιάννη και Ζέτα Μακρυπούλια, έχει να αντιμετωπίσει τουλάχιστον 346 μηνύσεις από τα θύματά της, ενώ για να πετύχει τις χρυσές κομπίνες της, είχε μπλέξει όλη την ελίτ της κοσμικής αθήνας, από τραγουδιστές μέχρι και ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Η 38χρονη υποσχόταν ότι μπορούσε να εξασφαλίσει στους «πελάτες», σε πολύ χαμηλές τιμές, ακίνητα και Ι.Χ. που είχαν κατασχεθεί από τις τράπεζες. Κάποια από τα θύματά της οδηγήθηκαν στην οικονομική καταστροφή, καθώς αναγκάστηκαν να πάρουν δάνεια για να ξεπληρώσουν το χρέος τους.

Όπως γράφει η Espresso, η γυναίκα-αράχνη θέλησε να μπλέξει στον ιστό της τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ζέτα Μακρυπούλια, με τους οποίους διαπραγματευόταν την αγοραπωλησία μιας πολυτελούς εξοχικής κατοικίας. Τελικά, το ζευγάρι δεν συμφώνησε με την απατεώνισσα, αλλά εκείνη δεν δίστασε να προβάλλει την πελατειακή σχέση που είχε μαζί τους, προκειμένου να δελεάσει άλλους πελάτες.

Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/society/arthro/302179/oli-i-elit-tis-athinas-ston-isto-tis-gunaikas-arahnis/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |