ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 1-2012 >Όλα έτοιμα για το Ex drive action /

Όλα έτοιμα για το Ex drive action



Στη μικρή οθόνη επιστρέφει ο Θανάσης Πάτρας έχοντας στο πλάι του δύο γοητευτικές παρουσίες, τη Ναταλία Δραγούμη και την Αγγελίνα Ματαλιωτάκη.

Η εκπομπή «Ex drive action» πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω στα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τις παρουσιάσεις αυτοκινήτων, ενώ Θανάσης και Ναταλία θα δοκιμάσουν ό,τι κινείται σε δρόμο, βουνό και θάλασσα.

Οι είκοσι προγραμματισμένες εκπομπές δεν θα γυριστούν στην Αθήνα, αλλά θα κάνουν τον γύρο της Ελλάδας, ξεκινώντας από Πάτρα, Θεσσαλονίκη και μετά σε άλλες μεγάλες πόλεις. Μάλιστα, η κάθε εκπομπή θα αποτελεί το γεγονός της περιοχής αφού θα στήνεται μια μεγάλη γιορτή και ο κόσμος που θα δίνει το «παρών» θα κερδίζει πλούσια και χρηστικά δώρα. Στην τελευταία εκπομπή θα κληρωθούν μάλιστα ένα αυτοκίνητο και ένα σκούτερ, κάνοντας έτσι ακόμη πιο ελκυστικό το ενδιαφέρον του κοινού ώστε να δηλώσει συμμετοχή.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν περίπου σε δεκαπέντε μέρες. Η εκπομπή θα βγει στον αέρα στο ΣΚΑΪ κατά τα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο μεσημέρι 14.00 - 17.00.



Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/media/arthro/293790/ola-etoima-gia-to-ex-drive-action/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |