ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 10-2011 >ΑΕΚ: Διάψευση Κοσμάτου για ’ντζελος /

ΑΕΚ: Διάψευση Κοσμάτου για ’ντζελος



"Ιστορία που βγήκε από το μυαλό κάποιου" χαρακτήρισε τα όσα γράφονται για την είσοδο του Τζον ’ντζελος στην ΑΕΚ, ο αντιπρόεδρος της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, Χάρης Κοσμάτος.

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης που είναι φίλος με τον Τζον ’ντζελος, μιλώντας στο "Βήμα" διέψευσε τα σενάρα που ήθελαν τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία να ενισχύει την ΑΕΚ οικονομικά λέγοντας:

"Είναι ψευδές. Μακάρι να ήταν αλήθεια, όμως πραγματικά απορώ... Ποιος το εμπνεύστηκε, γιατί το έγραψε ενώ δεν ισχύει; Τι να πω...

Έχω φιλική σχέση με τον Τζον ’ντζελος, τον γιο του Πίτερ, ιδιοκτήτη των Όριολς, αλλά μέχρι εκεί. Κάποιος έμαθε ότι μιλάμε και δημιούργησε ολόκληρο σενάριο από το μυαλό του".

Όσον αφορά τη φημολογούμενη επαφή του Νίκου Νοτιά με τον Τζον ’ντζελος, ο Χάρης Κοσμάτος δήλωσε: "Ανέκδοτο. Ο Νοτιάς δεν τους γνωρίζει τους ανθρώπους, δεν είχε ποτέ επαφή μαζί τους, απλώς ξέρει ότι ο Τζον είναι φίλος μου.

Δεν έχει ποτέ μιλήσει μαζί τους, είναι μία έμπνευση αυτό που γράφτηκε".

Τέλος, ερωτηθείς για το αν εκείνος ποτέ μίλησε στον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία για την ΑΕΚ ζητώντας του να την αναλάβει δήλωσε πως το είχε κάνει αλλά όχι σε τελείως σοβαρό ύφος:

"Μεταξύ σοβαρού και αστείου και αρκετούς μήνες πριν. Ο άνθρωπος έχει πολύ κακή εμπειρία από την ενασχόλησή του με το μπέιζμπολ στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Γενικά να ξέρετε ότι όλη αυτή η ιστορία δεν ισχύει. Θα θέλαμε πολύ να είναι αλήθεια, όμως δεν είναι. Ο Νοτιάς ούτε που τους ξέρει τους ανθρώπους. Μένω σε αυτά".


ΠΗΓΗ: www.woop.gr ΠΗΓΗ : Nooz.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |