ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 10-2011 >Να ξαναμπούν ναρκοπέδια στον Έβρο /

Να ξαναμπούν ναρκοπέδια στον Έβρο



Να τοποθετηθούν εκ νέου ναρκοπέδια στον Έβρο, προκείμενου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης, προτείνει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Σφράγισμα των συνόρων για να μην μπαίνει κανένας. Πριν από μερικά χρόνια είχαμε ναρκοπέδια. Αυτό κρίθηκε απαράδεκτο. Τα βγάλαμε. Εγώ θα έλεγα να τα ξαναβάλουμε. Με μεγάλες ταμπέλες που θα προειδοποιούν όσους θέλουν να περάσουν ότι υπάρχουν νάρκες. Εάν θέλουμε να προστατεύσουμε την πατρίδα μας», δηλώνει ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, σε συνέντευξή του στο μηνιαίο περιοδικό Crash.

Ο κ. Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι εάν συνεχιστεί η μεταναστευτική εισροή, σε λίγους μήνες, η ζωή στην Ελλάδα και όχι μόνο στην Αθήνα η ζωή θα γίνει αφόρητη.

Παράλληλα κατηγορεί την κυβέρνηση ότι σε αυτήν την περίοδο με αυτά τα προβλήματα βιάζεται να προχωρήσει στην κατασκευή του ισλαμικού τεμένους στο Βοτανικό: «Εμείς πρέπει να κάνουμε το παν για να εμποδίσουμε την κατασκευή του. Δεν αντέχει η Αθήνα αυτό το τζαμί»


Πάρε θέση στις παγκόσμιες αγορές
Άνοιξε δωρεάν ένα demo λογαριασμό!ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/237477/na-xanaboun-narkopedia-ston-evro/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |