ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 10-2011 >Ο Κωστένογλου περιμένει… /

Ο Κωστένογλου περιμένει…



Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ενημερωθεί για την πρόθεση της διοίκησης να λύσουν τη συνεργασία τους, αλλά δεν δείχνει διάθεση να παραιτηθεί. Πιθανότητες να αντιστραφεί το σε βάρος κλίμα του δεν υπάρχουν, ακόμη και σε περίπτωση νίκες την Κυριακή επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, συνεπώς όλα δείχνουν πως την ερχόμενη εβδομάδα η «Ένωση» θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο με ακλόνητο φαβορί τον Νίκο Κωστένογλου.

Το διαζύγιο δεν είναι εύκολη υπόθεση… Στον Χιμένεθ οφείλονται 675.000 ευρώ από πέρσι, οι υπόλοιπες αποδοχές του για φέτος ανέρχονται σε 650.000 ευρώ, ενώ οι συνεργάτες του έχουν λαμβάνειν 185.000 ευρώ. Το σύνολο είναι περίπου 1,5 εκατ. ευρώ χωρίς την εφορία, ενώ ακόμη κι αν ο 47χρονος τεχνικός δεχτεί (όπως φαίνεται διατεθειμένος να πράξει) να πάρει τα μισά χρήματα από το υπόλοιπο συμβόλαιό του, η «λυπητερή» για την ΠΑΕ δεν πέφτει κάτω από το 1,2 εκατ. ευρώ. Το θέμα αναμένεται να κλείσει μέσα στις επόμενες 3-4 μέρες, όταν αναμένεται στην Αθήνα ο μάνατζέρ του.

Ο Ισπανός πάντως δείχνει αμετανόητος. «Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω στην ΑΕΚ και να με κρίνουν για τη δουλειά μου, όχι για όσα λέγονται το τελευταίο διάστημα. Όταν κερδίζει μία ομάδα, κερδίζουν όλοι, αλλά όταν χάνουν, χάνει μόνο ο προπονητής. Δυστυχώς έτσι είναι και το αποδέχομαι», τόνισε στη Nova.

Ο Νίκος Κωστένογλου είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Μανόλο Χιμένεθ, όταν εκείνος αποχωρήσει. Έχει ήδη συναντηθεί με τον Σταύρο Αδαμίδη και έχουν συζητήσει για τα πλάνα του προπονητή, που εμφανίζεται έτοιμος να επανέλθει μετά το καλοκαίρι του 2008, όταν είχε χαθεί στην ισοβαθμία (και μετά την περίφημη υπόθεση Βάλνερ) το πρωτάθλημα.

Το κασέ του είναι προσιτό, είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των Ελλήνων παικτών, ο κόσμος φαίνεται να τον θέλει (τουλάχιστον πολύ περισσότερο από τον Χιμένεθ) και ο ίδιος δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει το έργο που άφησε στη μέση προ τριετίας. Κάποιοι πάντως θεωρούν πως ο διάδοχος του Χιμένεθ δεν έχει «κλειδώσει» και πως παραμένουν ισχυρές υποψηφιότητες οι Βλάχος, Αναστασιάδης ή και κάποια έκπληξη από το εξωτερικό (όχι πάντως ο ακριβός Τιμούρ Κετσπάγια).

Πηγή: sport-fm.gr

Πάρε θέση στις παγκόσμιες αγορές
Άνοιξε δωρεάν ένα demo λογαριασμό!ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/237976/o-kostenoglou-perimenei/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |