ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Έρχονται με υποσχέσεις /

Έρχονται με υποσχέσεις



Με σκοπό να μπουν δυναμικά στην ΠΑΕ ΑΕΚ επενδύοντας συνολικά 40 εκατ. ευρώ σε βάθος τετραετίας έρχονται σήμερα στην Αθήνα οι εκπρόσωποι της Petit Chateau. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας δηλώνουν σίγουροι πως σήμερα, στη συνάντηση που θα έχουν με τη διοίκηση του συλλόγου, θα σφραγιστεί εγγράφως η συνεργασία των δύο πλευρών. Μάλιστα δεσμεύονται πως μέχρι την Πέμπτη θα βάλουν το ποσό των 2 εκατ. ευρώ που απαιτείται για τον «αρραβώνα», αλλά και πως ακολούθως θα φανούν συνεπείς στη δέσμευση απέναντι στη διοίκηση να βάλουν άλλα 8 εκατ. ευρώ εντός 30 ημερών! Η επένδυση θα γίνει μέσω υποκαταστήματος της εταιρείας που θα ανοίξει στην Ελλάδα και η Petit Chateau σύμφωνα με τη «SportDay» έχει εκπονήσει πλάνο τετραετίας με ετήσια επένδυση 10 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ.

Η διοίκηση της ΑΕΚ παραμένει επιφυλακτική, αφού περιμένει να δει αποδείξεις για τις προθέσεις των υποψηφίων επενδυτών, αλλά και να διαπιστώσει ποιο είναι το αντάλλαγμα που θα ζητήσουν. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας φιλοδοξούν να επαναφέρουν την «Ένωση» στο Champions League και να αποκομίσουν από εκεί οφέλη, όπως επίσης και από τη μεταπώληση παικτών, ενώ δεν τους είναι αδιάφορο το θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου. Αν πάντως σε πρώτη φάση μπουν τα χρήματα που έχουν τάξει, τότε-και με δεδομένη την έλλειψη άλλου χρηματοδότη στην ΠΑΕ-δεν θα αργήσει η μέρα που όχι απλώς θα μπει στη μετοχική σύνθεση, αλλά θα αποκτήσει και το πλειοψηφικό πακέτο.

«Σαν κοιμισμένοι…»
Κατσάδα στους παίκτες της ΑΕΚ για την εικόνα τους στην Τούμπα από τον Μανόλο Χιμένεθ. «Μπαίνουμε σαν κοιμισμένοι», είπε ο Ανδαλουσιανός προπονητής με αφορμή το κακό ξεκίνημα στα ματς, που τείνει να γίνει… κακή συνήθεια στην ομάδα του. Παράλληλα εστίασε στην έλλειψη συγκέντρωσης που οδηγεί σε ατομικά λάθη, καθώς επίσης στα προβλήματα σε άμυνα κι επίθεση. «Μόνο με δουλειά μπορούμε να διορθώσουμε τα προβλήματα», τόνισε, ενώ πρόσθεσε πως «… πρέπει να κερδίσουμε τη Στουρμ για να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο μας».

Πολλά τα προβλήματα
Οι απουσίες των τιμωρημένων Μανωλά και Μάκου, αλλά και των τραυματιών Γεωργέα, Κωνσταντόπουλου, Καφέ και πιθανώς Γκέντσογλου, προβληματίζουν τον Μανόλο Χιμένεθ εν όψει Στουρμ Γκρατς. Ο Ισπανός τεχνικός θα φανερώσει σήμερα (17:30) τα πλάνα του για το παιχνίδι με τους Αυστριακούς, αλλά οι επιλογές είναι περιορισμένες, ειδικά στην άμυνα και το χώρο του κέντρου.

* Ο Πανιώνιος κατέφυγε στο Πρωτοδικείο για τη ληξιπρόθεσμη οφειλή των 165.000 ευρώ από τη μεταγραφή του Γρηγόρη Μάκου και ορίστηκε δικάσιμος για τις 2 Φεβρουαρίου. Πάντως από την ΑΕΚ διαβεβαιώνουν πως θα τακτοποιήσουν σήμερα το χρέος.

Πηγή: sportfm.gr
Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/235284/erhodai-me-uposheseis/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |