ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Ιάκομπ και Λαζαρίδης εκτός για τον ’ρη /

Ιάκομπ και Λαζαρίδης εκτός για τον ’ρη



Με μία απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Τρίτης για τον ’ρη. Οι Πορτίγια και Γκαρσία ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ εκτός έμειναν οι Ιάκομπ, Λαζαρίδης, λόγω ίωσης, όμως η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος εκμεταλλευόμενος το ρεπό και την τέταρτη αγωνιστική το ερχόμενο σαββατοκύριακο, πήρε άδεια από την ΠΑΕ και την Τετάρτη θα μεταβεί στο ειδικό κέντρο αποκατάστασης που είχε βρεθεί και το περασμένο καλοκαίρι στην Αθήνα, ώστε να αντιμετωπίσει τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στο γόνατό του.

Το πρωί της Τετάρτης στο Ρύσιο, θα προπονηθεί ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών, το οποίο θα αποτελείται από τους: Σολτάνι, Γιαννίτση, Κουλουχέρη, Καζναφέρη, Πορτίγια, Οικονομόπουλο, Γκαρσία, Κοτσώνη, Κανούλα, Τοπούζη, Τριανταφυλλάκο, Τσουκάνη και τον Καράδαη.

Όσον αφορά στο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά την Τετάρτη, την αποστολή την αποτελούν οι: Βελλίδης, Διούδης, Κατίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Μίσελ, Ντίκο, Βράνιες, Καστίγιο, Τόχα, Λαζαρίδης, Φατί, Πρίττας, Καπετάνος, Τσέζαρεκ, Ιάκομπ, Αγγελούδης, Γιαννιώτας και Αγτζίδης.

* Η διοίκηση της ΠΑΕ θα παραθέσει δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα το βράδυ της Πέμπτης.

**Εφεση για να μειωθεί η ποινή των τριών αγωνιστικών στον Καρίμ Σολτάνι κατέθεσε η ΠΑΕ.

Πηγή: sport-fm.gr
Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/232450/iakob-kai-lazaridis-ektos-gia-ton-ari/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |