ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Συλλαμβάνουν τους Έλληνες, αφήνουν ανεξέλεγκτους τους αλλοδαπούς εγκληματίες /

Συλλαμβάνουν τους Έλληνες, αφήνουν ανεξέλεγκτους τους αλλοδαπούς εγκληματίες



Προχτές το απόγευμα στον Άγιο Παντελεήμονα οι Έλληνες κάτοικοι της περιοχής, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Δεν ήταν μία από τις συνηθισμένες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, εκ μέρους τους, που να αναφερόταν στην κόλαση στην οποία έχει μετατραπεί η γειτονιά τους, εξαιτίας του μαζικού εποικισμού της, από λαθρομετανάστες.
Αυτή την φορά η διαμαρτυρία έγινε μπροστά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και αφορούσε την άδικη και κατόπιν άνωθεν εντολής, όπως ισχυρίζονται, σύλληψη δύο Ελλήνων που κάθονταν σε στάση λεωφορείου. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους μάλιστα, αντιμετωπίστηκαν ως εγκληματίες από τις αστυνομικές δυνάμεις που κατέφθασαν στην περιοχή: "Το αποκορύφωμα της συμπεριφοράς του Αστυνομικού Τμήματος ήταν να καλέσει τα ΜΑΤ όπου αφού χαιρετηθήκαμε με τον γνωστό πια σε όλους μας ΔΙΟΙΚΗΤΗ της ΔΙΜΟΙΡΙΑΣ (που μας έχει χτυπήσει και μας έχει ψεκάσει δεκάδες φορές, σε διάφορες εκδηλώσεις) και αφού ένας εκ των ανδρών του μας φώναξε: ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ ΠΑΛΙ, ΞΥΛΟ ΘΕΛΕΤΕ; ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ! Άρχισαν να σπρώχνουν και να μας χτυπάνε, αδιαφορώντας για τους μεγάλους ανθρώπους που θα μπορούσαν να είναι γονείς τους και τα παιδιά που θα μπορούσαν να είναι παιδιά τους".
Όλα αυτά έγιναν χτες. Την ίδια ώρα που γινόντουσαν αυτά, και η αστυνομία χτυπούσε τους Έλληνες, συνεχιζόταν η... επωφελής δράση των συμμοριών αλλοδαπών της περιοχής. Οπως μαθαίνουμε από το αστυνομικό δελτίο είχαμε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, οι οποίες αναφέρθηκαν. Και στις δύο περιπτώσεις τα θύματα ήρθαν αντιμέτωπα με ομάδες ληστών που ήταν οπλισμένοι ακόμη και ξύλα.
Η πρώτη επίθεση έγινε εναντίον ενός 33χρονου από το Μπαγκλαντές. Πέντε άτομα (όλοι αλλοδαποί) του επιτέθηκαν τον χτύπησαν άσχημα και του άρπαξαν 1.000 ευρώ. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ευτυχώς εκτός κινδύνου.
Παρόμοιο ήταν το σκηνικό που έζησε και μια 21χρονη κοπέλα από την Αλβανία λίγο αργότερα. Τρεις ληστές (πάλι αλλοδαποί) της επιτέθηκαν και άρχισαν να τη χτυπούν. Προσπάθησαν να της αρπάξουν την τσάντα και όταν η κοπέλα αντιστάθηκε άρχισαν να τη σέρνουν στο δρόμο με αποτέλεσμα η 21χρονη να τραυματιστεί στο χέρι και την πλάτη.
Και πολύ σωστά, οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, στην ίδια τους ανακοίνωση, σημείωναν ότι πρόκειται για τακτική, η οποία έχει σαφή στόχευση κατά των Ελλήνων.
Αναδεικνύουν ένα πολύ υπαρκτό πρόβλημα: “ Δεν συνελήφθησαν οι χιλιάδες των παράνομων λαθρομεταναστών που σεργιανούν ανενόχλητοι σε όλη την περιοχή, οι αλλοδαποί φονιάδες, οι αλλοδαποί ληστές, οι πολυπολιτισμικοί έμποροι ναρκωτικών, οι Σομαλές που κάνουνε πιάτσα στην Αχαρνών, οι λαθροδιακινητές, οι όποιες μαφίες που δρουν κατά κόρον σε όλη την περιοχή του Κέντρου της Αθήνας, ΑΛΛΑ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ που μετά βίας ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. Κάτοικοι συγκεντρωθήκαμε έξω από το ΑΤ. ΑΓ. Παντελεήμονα για να διαμαρτυρηθούμε για την ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΠΡΑΞΗ της αστυνομίας και αντιμετωπίσαμε την αλαζονική συμπεριφορά του Αξιωματικού Υπηρεσίας ο οποίος επί 2 ΩΡΕΣ δεν μας έλεγε αν πρόκειται για σύλληψη η προσαγωγή και ως εκ τούτου αν οι προσαχθέντες χρειάζονται δικηγόρο για να αποδείξουν ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ.“
Αυτό ακριβώς συμβαίνει στον Άγιο Παντελεήμονα. Οι Έλληνες πρέπει να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες. Και οι λαθρομετανάστες αλωνίζουν...
Δημήτρης Παπαγεωργίου

There was a problem loading Disqus. For more information, please visit status.disqus.com.
Disqus Login
About DisqusΜου αρέσει Dislike
Glad you liked it. Would you like to share?
Facebook
Twitter
Share
No thanks
Sharing this page …
Thanks! Close
Εμφάνιση 3 σχολίων
Ταξινόμηση Δημοτικότητα Best rating Νεότερα πρώτα Παλιότερα πρώτα Ενημερωθείτε για νέα σχόλια Εγγραφή σε RSS
Γιωργος.Κ 4 ώρες πριν

Μεγαλη αδρανεια απο τοις Ελληνικες αρχες,βλεπεις φιλε περσεα αφτοι ανενγκεφαλοι υπουργοι ζουνε με ασφαλεια που τους παρεχει το κρατος και ποσο τους ενδιαφερει και ολα τακατακαθεια της υδρογειου εχουν μαζεφτει σε αφτη την χωρα και ζουν και δρουν παρανομα ελπιζω καποιος να παρη προτοβουλια και να αρχισουν τοις απελασεις πριν το κακο χειροτερεψει.
Αναφορά Μου αρέσει ΑπάντησηΑπάντηση
George Amsterdam 17 ώρες πριν

XYPNISTE ........ XYPNISTE XYPNISTE EXETE TELIOSI ...APELASI SE OLOUS
Αναφορά Μου αρέσει ΑπάντησηΑπάντηση
perseas 8 ώρες πριν in reply to George Amsterdam

Παρτε ταινια να δειτε.. Τσαρλς Μπρονσον [ Ο εκδικητης]!
Αναφορά Μου αρέσει ΑπάντησηΑπάντηση
Προσθέστε Νέο Σχόλιο
Image Ανάρτηση ως …
blog comments powered by Disqus < Προηγούμενο Επόμενο > Link:[http://www.elora.gr/portal/greece/5-hellas/3348-2011-09-15-16-02-08]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |