ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Έρχονται οι επενδυτές για την ΑΕΚ /

Έρχονται οι επενδυτές για την ΑΕΚ



Παρά τις διαψεύσεις από την ΑΕΚ περί ενδιαφέροντος ιταλοεβετικής εταιρείας sport management, σύμφωνα με τη Sportday στην Αθήνα αναμένονται εντός των ημερών εκπρόσωποι των ενδιαφερόμενων επενδυτών, ώστε να έχουν συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Οι επιφυλάξεις του προέδρου της «Ένωσης» παραμένουν, αλλά με την ανάγκη για εισροή χρήματος να είναι επιτακτική, όλο και λιγοστεύουν.

Οι εν δυνάμει επενδυτές έχουν υποσχεθεί ότι θα βάλουν δύο εκατομμύρια ευρώ άμεσα και άλλα 8 εκατ. σταδιακά, δείχνοντας ότι επιμένουν στις προθέσεις τους. Η «παρουσία» χρημάτων δεν έγινε την Παρασκευή, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο λόγω νομικών κωλυμάτων, τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκαν οι Ιταλοελβετοί. Μάλιστα οι προθέσεις τους έχουν αρχίσει να γίνονται πιο σοβαρές, αφού αναμένεται, σύμφωνα με τη Sportday, αντιπροσωπεία τους στην Ελλάδα.

Επιθυμία της εταιρείας, αν πάρει τελικά ποσοστό μετοχών του «Δικεφάλου» είναι να αναλάβει τις μεταγραφές παικτών (σ.σ. έχει διασυνδέσεις με ρωσικές ομάδες), να επενδύσει στο έμψυχο δυναμικό, να μεσολαβήσει ώστε να έρθουν νέοι παίκτες και να αποκομίσει κέρδος από τις μελλοντικές γενιές, ενώ ίσως ενδιαφερθεί και για το χτίσιμο νέου γηπέδου για την ΑΕΚ, όπως έκανε με τη Σλάβια Πράγας.

Πλάνα για Άντερλεχτ
Στις δύο πρώτες προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας θα διαμορφώσει τις τελικές σκέψεις τους, για το πλάνο που θα παρατάξει κόντρα στην Άντερλεχτ ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός προπονητής φαίνεται να καταλήγει σε σύστημα με τρία χαφ, ώστε να παρουσιάσει ενισχυμένο κέντρο και να κόψει τις πολλές επιθετικές προσπάθειες των Βέλγων προς την «κιτρινόμαυρη» εστία.

Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Κωνσταντόπουλος, με τους Γεωργέα, Μανωλά, Δέλλα και Καράμπελα να είναι οι τέσσερις της άμυνας. Τα πράγματα στον χώρο του κέντρου είναι ακόμα πολύ ρευστά, ωστόσο Γκέντσογλου, Λαγός και ένας εκ των Βάργκας ή Κάλα φέρεται να έχουν προβάδισμα. Ο Χοσέ Κάρλος θα έχει ρόλο «δεκαριού» με τους Γκούντγιονσεν και Μπέλεκ ή Λυμπερόπουλο να είναι οι δύο της επίθεσης.

Πηγή: sportfm.gr
Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/227821/erhodai-oi-ependutes-gia-tin-aek/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |