ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 9-2011 >Έρχεται, αλλά δεν πληρώνει ο Νοτιάς! /

Έρχεται, αλλά δεν πληρώνει ο Νοτιάς!



Στην Αθήνα αναμένεται να έρθει τις επόμενες μέρες (ίσως και αύριο) ο Νίκος Νοτιάς. Ωστόσο, η επικείμενη άφιξη του παράγοντα της «Ένωσης» δεν συνοδεύεται με ευχάριστες ειδήσεις. Ο λόγος είναι ότι η διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ δεν ελπίζει σε τονωτική ένεση των ταμείων της από τον μεγαλομέτοχο της συλλόγου.

Πρόσφατα ο κ. Νοτιάς είχε στείλει 170.000 ευρώ, με την υποσημείωση πως δεν διατίθεται να στείλει άλλο έμβασμα από τη Νέα Υόρκη.

Τις μέρες που θα βρεθεί στην Αθήνα (φτάνει πιθανότατα αύριο) θα συναντηθεί με τον Σταύρο Αδαμίδη. Ωστόσο, δύσκολα θα ενδώσει στο πρέσινγκ που θα του ασκηθεί και από κοντά για να καλύψει τουλάχιστον τις υποχρεώσεις που έχουν αφήσει από πέρυσι μαζί με τον Πέτρο Παππά (αν δώσει κι άλλα χρήματα, δεν αναμένεται να ξεπερνούν το ποσό που είχε στείλει στο τελευταίο έμβασμα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες δεν έχουν πάρει ακόμα τα δεδουλευμένα της περσινής σεζόν και πρόκειται για σημαντικό ποσό.

Δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να κινηθεί για την απόκτηση κάποιου ελεύθερου επιθετικού, αφού η σχετική διορία (για όσους είχαν μείνει ελεύθεροι μέχρι τις 30 Ιουνίου) λήγει στις 10 Σεπτεμβρίου. Όλο αυτό το διάστημα κυκλοφορεί η φημολογία ότι η «Ένωση» εξετάζει την περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζιου, όμως η διοίκηση τονίζει ότι δεν πρόκειται να γίνει κάποια άλλη κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας.

Εμφανώς ανακουφισμένος επέστρεψε χθες από την Ιταλία ο Στιβ Μπέλεκ, αφού το ιατρικό επιτελείο της Ουντινέζε δεν διαπίστωσε κάτι ανησυχητικό όσον αφορά την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρούσε.

Αρκετό χρόνο να ξεκουραστούν θα έχουν οι παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι προπονούνται σήμερα και μετά την αυριανή, πρωινή προπόνηση επιστρέφουν στα Σπάτα το απόγευμα της Δευτέρας.

Πηγή: sport-fm.gr
Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/222515/erhetai-alla-den-plironei-o-notias/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |