ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 8-2011 >Έρχεται ο Βάργκας, αρνήθηκε ο Ταμούδο /

Έρχεται ο Βάργκας, αρνήθηκε ο Ταμούδο



Το αργότερο την Παρασκευή, αλλά ίσως και μέχρι το βράδυ, αναμένεται στην Αθήνα ο Φαμπιάν Βάργκας. Ο Κολομβιανός μέσος έστειλε χθες υπογεγραμμένο το προσύμφωνο συνεργασίας με την ΑΕΚ και απομένει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει. Η συμφωνία προβλέπει συμβόλαιο ενός έτους με αυτόματη επέκταση για έναν ακόμη χρόνο βάσει συμμετοχών.

Οι απολαβές του θα είναι περίπου 250.000 ευρώ. Ο Μανόλο Χιμένεθ παραδέχτηκε πως ο παίκτης δεν αποτελεί δική του επιλογή, ωστόσο οι συστάσεις που έχει πάρει για την αξία του είναι καλές. Πρόκειται για παίκτη με περισσότερο ανασταλτικές αρετές, αλλά ικανό και στη δημιουργία.

Σε άλλες λύσεις καλείται εν τω μεταξύ να στραφεί η ΑΕΚ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της. Ο Ραούλ Ταμούδο επικοινώνησε με τον Μανόλο Χιμένεθ και τον ενημέρωσε για την απόφασή του να παραμείνει στην Ισπανία επικαλούμενος ως λόγο τον προβληματισμό του για την κρίση στην Ελλάδα. Ο 34χρονος φορ συμφώνησε με τη νεοφώτιστη στην Primera Division Ράγιο Βαγεκάνο.

Πηγή: sport-fm.gr
Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/219390/erhetai-o-vargas-arnithike-o-tamoudo/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |