ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 7-2011 >Στο πλευρό του Μ. Κυπραίου το Πανελλήνιο ’ρμα Πολιτών /

Στο πλευρό του Μ. Κυπραίου το Πανελλήνιο ’ρμα Πολιτών



Τη συμπαράστασή του στη δοκιμασία που περνά ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος, που έχασε την ακοή του και από τα δύο αυτιά καλύπτοντας τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 15 Ιουνίου, εκφράζει με ανακοίνωσή του το Πανελλήνιο ’ρμα Πολιτών.

«Ευχαριστούμε θερμά την ΕΣΗΕΑ και όλα τα ΜΜΕ που συμπαραστέκονται με τον πλέον δυνατό τρόπο στη δοκιμασία, που αντιμετωπίζει ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

Και συνεχίζει: «υπενθυμίζουμε ότι, τη στιγμή που συνέβησαν τα δραματικά γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας, ο Μανώλης όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι, κατέγραφε με τη δημοσιογραφική του ιδιότητα, την επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων εναντίον των συναθροισμένων πολιτών, όταν μια κροτίδα κρότου-λάμψης εξερράγη στο πρόσωπό του, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί για πολλές μέρες στον Ερυθρό Σταυρό και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, να μείνει κωφός».

«Η αλληλεγγύη όλων μας, του δίνει δύναμη και η υπόσχεσή μας είναι ότι, θα κάνουμε καθετί ανθρωπίνως δυνατό, για να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι», καταλήγει η ανακοίνωση.
Έκπτωση έως και 90%
Προσφορές Ξενοδοχείων»

www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/media/arthro/196524/sto-pleuro-tou-m-kupraiou-to-panellinio-arma-politon/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |