ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 6-2011 >Έρχεται ο Κάταϊ /

Έρχεται ο Κάταϊ



Πτήση για Ελλάδα αναμένεται να πάρει σήμερα ο Αλεξάνταρ Κάταϊ. Ο Σέρβος μέσος θα έρθει στην Αθήνα μαζί με τους μάνατζέρ του και αφού περάσει από ιατρικά τεστ θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και θα ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

Όπως τονίζουν τα σερβικά ΜΜΕ, η Βοϊβοντίνα θα εισπράξει ένα ποσό περί τα 1.2-1.4 εκατομμύρια ευρώ, αν και από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο κάνουν λόγο για λιγότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ. Ο 20χρονος χαφ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο όμως για να ενεργοποιηθεί θα πρέπει να αδειάσει μια θέση ξένου, αφού ο Κάταϊ είναι ο έκτος. Το πιθανότερο είναι να δοθεί δανεικός ο Βάντερσον και να πάρει τη θέση του.

Και οι Μαυροβούνιοι…

Το θέμα της υπογραφής του Κάταϊ επηρεάζει άμεσα και τις μεταγραφές των Πέταρ Γκρμπιτς και Λούκα Τζόρτζεβιτς. Και οι δύο θεωρούνται κλεισμένοι, αλλά το γεγονός ότι καταλαμβάνουν και αυτοί θέσεις ξένων αποτελεί πρόβλημα. Ο πρώτος προορίζεται να δοθεί δανεικός στη Βοϊβοντίνα, απ’όπου θα αποκτηθεί ο Κάταϊ, για έναν χρόνο, ενώ ο δεύτερος ή θα μείνει στη Μόγκρεν για άλλον έναν χρόνο αφού υπογράψει ή θα μπει στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Περιμένουν το «Ο.Κ.» από Βαλενσιέν

Την απάντηση της Βαλενσιέν περιμένουν στον Ολυμπιακό, για την πρόταση που έχουν καταθέσει για τον Κάρλος Σάντσες. Ο Κολομβιανός μέσος ξεκαθάρισε σε γαλλικά Μέσα ότι επιθυμία του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους», ωστόσο, όσο δεν πέφτουν οι υπογραφές και πλησιάζει η έναρξη του Κόπα Αμέρικα, η κατάσταση μπορεί να πάρει άλλη τροπή.

Εξέλιξη επί του θέματος ίσως υπάρξουν ακόμα και σήμερα, με το ποσό της συμφωνίας να κυμαίνεται περί τα 2.8 εκατομμύρια ευρώ. Ο εκπρόσωπος του 25χρονου χαφ, Κριστόφ Μονγκέ, σε επικοινωνία που είχε με τη Sportday τόνισε ότι δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, ούτε κάποιο νεότερο, κάτι που περιμένει να γίνει από σήμερα.

Πηγή: sport-fm.gr
Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/192105/erhetai-o-katai/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |