ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 6-2011 >Έντονη ανησυχία του ΔΝΤ για τις εξελίξεις στην Ελλάδα /

Έντονη ανησυχία του ΔΝΤ για τις εξελίξεις στην Ελλάδα



Την έντονη ανησυχία του για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα εξέφρασε σήμερα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ωστόσο δήλωσε έτοιμο να προσφέρει βοήθεια, αν η κυβέρνηση πετύχει συναίνεση για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

«Ανησυχώ ότι η κατάσταση έχει αλλάξει δραματικά το τελευταίο 24ωρο», δήλωσε ο Ζου Μιν, ειδικός σύμβουλος του γενικού διευθυντή του ΔΝΤ «Διαθέτουμε μια ομάδα στην Αθήνα, η οποία είναι έτοιμη να ολοκληρώσει την αξιολόγησή της να κινήσει τις διαδικασίες προς τα εμπρός, ωστόσο, δεδομένης της κατάστασης, υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα και έτσι είμαστε πολύ επιφυλακτικοί και παρακολουθούμε πολύ στενά τη διαδικασία», ανέφερε.

Ο αξιωματούχος του ΔΝΤ εξέφρασε την ελπίδα του ότι η ελληνική κυβέρνηση θα μπορέσει να εξασφαλίσει συναίνεση για τις προτάσεις της και ότι το ΔΝΤ θα ολοκληρώσει την αξιολόγησή του. «Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε στήριξη γιατί είναι απολύτως απαραίτητο για την Ελλάδα, την Ευρώπη και ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία», τόνισε.
Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/186585/edoni-anisuhia-tou-dd-gia-tis-exelixeis-stin-ellada/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |