ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 6-2011 >Το γύρο του κόσμου κάνουν οι Έλληνες Αγανακτισμένοι /

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι Έλληνες Αγανακτισμένοι



Το γύρο του κόσμου έκαναν σήμερα οι Έλληνες «αγανακτισμένοι », με δημοσιεύματα στον παγκόσμιο Τύπο, τηλεοπτικά ρεπορτάζ και πλήθος άρθρων σε ιστοσελίδες έως και της Κίνας, του Καναδά, της Αυστραλίας κ.ά.

Γερμανικά μέσα προβάλουν πλακάτ από τη συγκέντρωση «Αγανακτισμένων» στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα με τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία φέρει στο κέντρο τον αγκυλωτό σταυρό.

Φωτογραφία με το συγκεκριμένο πλακάτ, χωρίς όμως συγκεκριμένο σχολιασμό, συνοδεύει ρεπορτάζ για την κρίση στην Ελλάδα που δημοσιεύει σήμερα το περιοδικό «Der Spiegel».

Το θέμα προβάλλει η εφημερίδα Bild στη σημερινή της έκδοση και στο σχετικό δημοσίευμα γράφει ότι «με τον αγκυλωτό σταυρό οι Έλληνες διασύρουν την Ευρώπη και παρόλα αυτά λαμβάνουν νέα βοήθεια δισεκατομμυρίων ευρώ».

Η συγκέντρωση των Αγανακτισμένων της Αθήνας παίζει τρίτο θέμα στην Huffington Post, η οποία αναφέρεται στα πανό, τα συνθήματα αλλά και τις μούντζες που έστειλαν οι διαδηλωτές προς το κοινοβούλιο.

Η Wall Street Journal μιλάει για δεκάδες χιλιάδες Έλληνες που διατράνωσαν τη φωνή τους απέναντι στα νέα, σκληρά μέτρα λιτότητας, ενώ στην Κίνα, οι εφημερίδες αναφέρουν ότι Έλληνες ζητούν ένα καλύτερο αύριο.

Πολλά ξένα ειδησεογραφικά site μετέδιδαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ειδήσεις από την πλατεία Συντάγματος, αναφέροντας συνεχώς ότι ο κόσμος αυξάνεται και πως ένα ποτάμι ανθρώπων φτάνει από διάφορους δρόμους στον χώρο της συγκέντρωσης.








Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τους Αγανακτισμένους στους δρόμους
Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/world/arthro/181647/to-guro-tou-kosmou-kanoun-oi-ellines-aganaktismenoi/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |